• RU
 • Inlocuire etrier

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Majoritatea defectiunilor in sistemul de franare sunt legate anume de etriere. Acestea apasand asupra placutelor de frana, opresc discul rotii. In general, intreg sistemul de franare are nevoie de ingrijire deosebita, pentru ca de el depinde securitatea noastra. In caz contrar urmarile sunt destul de neplacute, chiar grave. La sigur nimeni nu si-ar dori asa ceva? De aceea starea tuturor pieselor trebuie strict monitorizata. In caz de necesitate, trebuie de facut reparatii sau inlocuiri, o inlocuire etrier nu reprezinta o exceptie.

  Defectiune etrier - simptome

  Cum sa ne dam seama ca a aparut o defectiune la etriere. Ei bine noi sarim in ajutorul dumneavoastra si va prezentam semnele ce indica defectiunea etrierelor:

  1. - atunci cand franati automobilul o ia intr-o parte;
  2. - pedala de frana pulseaza;
  3. - se aude un scartait puternic cand automobilul incetineste din viteza;
  4. - franele nu functioneaza corect;
  5. - discurile se supraincalzesc.

  La aparitia acestor simptome trebuie neaparat sa va adresati la un service auto. Acolo i se va face diagnosticarea si se va decide asupra metodelor de rezolvare a problemelor aparute. Nici nu va ganditi sa intreprindeti masuri de schimbare etrier frana desinestatator. In asemenea situatie puteti defecta ceva, iar asta va va impune cheltuieli suplimentare. Asadar, pentru o schimbare etrier, adresati-va specialistilor cu cunostintele si experienta necesara.

  Unde pot sa schimb etrier?

  Cel mai bun loc pentru salvarea masinii dumneavoastra este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de tot ajutorul posibil. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea problemelor automobilului dumneavoastra. Va intrebati care va fi pretul pentru schimbare etrier spate? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Spre exemplu, pentru inlocuire garnituri etrier va trebui sa scoateti din buzunar de la 174 de lei. La noi aveti parte de cele mai bune conditii pentru intretinerea automobilului. Noi facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie de calitatea cea mai inalta. Nu ezitati! Vizitati service-ul nostru!

  Autoservice nostru
  Schimb etrier 1Schimb etrier 2Schimb etrier 3Schimb etrier 4Schimb etrier 5Schimb etrier 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre