• RU
 • Inlocuire etanşare servo frana

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Efortul cu care se apasa pe pedala de frana este marit datorita diferentei de presiune in camerele de etansare servofrana. Efortul este marit de vreo 3-5 ori. Etansarea servofrana are un rol important in functionarea sistemului de franare. Starea acesteia trebuie monitorizata permanent. La necesitate trebuie de facut inlocuire etansare servo frana.

  Inlocuire etansare servofrana - cum de inteles ca este necesar?

  Dapa cum am spus, pentru a evita fel de fel de accidente, trebuie de monitorizat starea tehnica a automobilului. Etansarea servofranei nu reprezinta o exceptie. Cum de inteles ca ceva e in neregula? Noi va ajutam in acest sens! Atrageti atentia la semnele de defectiune ale etansarii servodirectiei:

  1. - se aud zgomote stranii sub capota atunci cand franati. Acestea pot fi caracterizate prin suierat;
  2. - scaderea cursei pedalei;
  3. - rotile nu franeaza in mod adecvat;
  4. - atunci cand apasati pe pedala de frana, motorul se comporta ciudat;
  5. - carcasa etansarii servofranei este deteriorata. 

  De indata ce apar primele suspiciuni in ceea ce priveste functionarea etansarii servofranei, adresati-va la un service specializat. Nu amanati! Viata si securitatea

  este la mijloc. Pentru inlocuirea etansarii servodirectiei este necesar un specialist cu cunostintele si experienta necesara. La incercarile de a intreprinde ceva desinestatator nici nu va ganditi!

  Unde pot sa ma adresez referitor la inlocuirea etansarii servofranei?

  Aveti nevoie de inlocuirea etansarii servofranei? N-aveti idee unde sa va adresati? Veniti la service-ul cauciucuridevara. Aici lucreaza o echipa de adevarati profesionisti. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. Daca vorbim de inlocuirea etansarii servofranei mai exact, aceasta v-ar putea costa undeva de la 284 lei. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Inlocuire etanşare servo frana 1Inlocuire etanşare servo frana 2Inlocuire etanşare servo frana 3Inlocuire etanşare servo frana 4Inlocuire etanşare servo frana 5Inlocuire etanşare servo frana 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre