• RU
 • Îndreptarea sau înlocuirea ușilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Usile unui automobil deseori sunt supuse actiunii negative a factorilor mecanici, drept rezultat se formeaza pe ele zgarieturi, adancituri, fisuri etc. Unii soferi se resemneaza cu astfel de defectiuni si se pot deplasa mult timp inca cu atomobilul in asa stare. Insa cei ce iubesc curatenia si vor ca automobilul lor sa aiba un aspect ingrijit recurg la indreptarea usii. Fiti de acord este mult mai placut sa te deplasezi intr-un autoturism in stare ingrijita!

  Procedura de indreptare a usii

  Indreptarea usii trebuie facuta la timp, caci daca defectele sale sunt neglijate, acestea se pot agrava, iar cu timpul usa nici nu se va inchide. Indreptarea usii trebuie incredinta specialistilor de la un centru de deservire auto. Doar in asa mod, veti rezolva problema rapid si fara mari batai de cap. Inainte de a trece la procedura de indreptare a usii, aceasta este dezasamblata, se demonteaza cardul usii, manerul, sticla. In dependenta de gravitatea uzurii si a tipajului ei, distingem urmatoarele tipuri de indreptare:

  1. - indreptarea prin vid (sunt folosite utilaje speciale, stratul de vopsea nu este afectat deloc);
  2. - tragerea cu carlig (pentru indreptare este folosit ciocanul si aparatul de sudat);
  3. - lovirea (defectele sunt indepartate cu ajutorul unor ciocane).

  Pretul procedurii depinde de mai multi factori precum gravitatea defectiunii, volumul de lucru si timpul acordat etc. Procedura costa de la 650 lei.

  Unde pot sa ma adresez referitor la indreptarea usii auto?

  Aveti nevoie de indreptarea usii? N-aveti idee unde sa va adresati? Veniti cat mai repede la centrul de deservire auto cauciucuridevara. Aici lucreaza o echipa de profesionisti remarcabili. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. La noi va veti bucura de preturi rezonabile. Lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client al nostru. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Îndreptarea ușilor 1Îndreptarea ușilor 2Îndreptarea ușilor 3Îndreptarea ușilor 4Îndreptarea ușilor 5Îndreptarea ușilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre