• RU
 • Indreptarea caroseriei auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce intelegem prin indreptarea caroseriei auto?

  Indreptarea este procesul de eliminare a deformatiunilor metalului caroseriei automobilului. Prin indreptare caroserie intelegem o serie de lucrari de indreptare a urmarilor de la lovituri. Cel mai des o caroserie auto este afectata de urmatoarele elemente:

  • ploaie, lapovita, grindina, zapada;

  • pietre, pietris, noroi, nisip etc.;

  • accidente minore sau grave.

  Dupa natura defectelor le putem clasifica in defecte directe si indirecte. Prin defecte directe intelegem acele parti ale caroseriei, care au intrat in contact direct cu obiectele ce au lovit-o. Defecte indirecte - metalul din apropierea zonei afectate. 

  Indreptarea caroseriei este o procedura complexa, care necesita maini cu experienta. De aceea nu este recomandat sa faceti procedura in conditii casnice, adresati-va specialistilor.

  Etapele de indreptare de caroserie auto

  Procedura de indreptare a caroseriei consta in trei etape. Haideti sa vedem care sunt acestea:

  Analiza defectelor. Mai intai de toate este necesar de a identifica marimea defectiunilor si gradul lor de complexitate. Astfel se va decide procedeul de lucru si instrumentele necesare pentru indreptare;

  Restaurarea formei initiale a piesei. Pentru a aduce piesa la forma sa initiala sunt indreptate adanciturile mari. Se aplica lovituri usoare in acest sens. Se lucreaza si cu zonele din apropierea defectiunilor. Scopul principal la aceasta etapa este restaurarea piesei defectate, restabilirea geometriei sale initiale. 

  Eliminarea micilor defecte. Toate micile neregularitati sunt eliminate la etapa data. Piesa isi recapata, totalmente, aspectul initial. Dupa ce zona defecta va fi restaurata, se poate de aplicat grund si vopsea. 

  Daca vorbim de sistem de indreptare a caroseriei auto distingem urmatoarele:tehnica ciocan in afara sustinerii, ciocan cu sustinere, ciocan ascutit fara sustinere, utilizarea unui spotter etc. Pretul procedurii de indreptare a caroseriei va fi de circa 480 lei per zona.

  Unde sa ma adresez pentru indreptat caroserie auto?

  Aveti necesitatea de a face indreptare caroserie auto fara vopsire sau cu vopsire, veniti la cauciucuridevara. Este cea mai buna de indreptat infundaturi tabla. Specialisti talentati si consacrati va asteapta la noi in service. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Niste indreptari tabla auto nu reprezinta o problema pentru noi. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom asigura indreptat praguri avantajos pret avantajos. Nu veti regreta! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi.

  Autoservice nostru
  Îndreptarea corpului 1Îndreptarea corpului 2Îndreptarea corpului 3Îndreptarea corpului 4Îndreptarea corpului 5Îndreptarea corpului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre