• RU
 • Îndreptarea capotei mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  S-a confruntat vreodata cineva cu problema unei capote defecte? Nu credem ca exista vreun sofer, care sa nu se fi intalnit macar o data cu problema respectiva. Capota este supusa riscului de a se defecta ca si celelalte elemente ale automobilului. In urma conducerii iresponsabile si in conditii de drum sau meteorologice proaste, caroseria automobilului interactioneaza cu asa factori mecanici precum pietrisul, noroiul, gheata etc. Capota este mai predispusa la riscul de se lovi cu ele. Iata de ce indreptarea capotei este o procedura des intalnita.

  Cum se face indreptarea capotei automobilului?

  Va intrebati cum are loc procedura de indreptare a capotei automobilului? Ca si oricare alta procedura, indreptarea capotei automobilului presupune o serie de lucrari, care trebuie efectuate in corespunzatoare:

  1. Sunt pregatite toate instrumentele, inclusiv si ciocane de metal si cauciuc etc.;
  2. Este demontat elementul respectiv al caroseriei. Asta va permite efectuarea unor lucrari de calitate mai buna;
  3. Sunt intreprinse un sir de lucrari de pregatire. Se spala elementul. Se face degresare. Sunt demontate instalatiile anticoroziune si antifonice;
  4. Indreptarea, insasi, a capotei;
  5. In caz de nevoie se va face si vopsire.

  Multi soferi incearca sa faca procedura data singuri, in conditii casnice. Insa o miscare incorecta poate afecta grav capota dumneavoastra. Din acest motiv, adresati-va mai bine la un service specializat. Acolo va veti rezolva toate problemele legate de capota dumneavoastra. Pretul lucrarilor respective va fi de la 2049 de lei.

  Unde se poate de efectuat indreptarea capotei automobilului?

  Nu stiti unde sa veniti pentru a face indreptarea capotei automobilului? Veniti la cauciucuridevara.md. Aceasta este solutia ideala referitor la deservirea automobilului dumneavoastra. Suntem disponibili oricand de a va consulta si de a rezolva orice problema. Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase. Lucrarile la noi in service sunt efectuate calitativ si in termen scurt. Atragem o atentie deosebita fiecarui client. Nu ezitati in a lua alegerea corecta! Alegeti cauciucuridevara!

  Autoservice nostru
  Îndreptarea capotei 1Îndreptarea capotei 2Îndreptarea capotei 3Îndreptarea capotei 4Îndreptarea capotei 5Îndreptarea capotei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre