• RU
 • Îndreptarea capacului portbagajului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Aveti probleme cu capacul portbagajului? Nu e nimic uimitor in asta. Capacul portbagajului este supus defectiunilor la fel ca si alte elemente ale automobilului. Va intrebati cand este necesar de facut indreptarea capacului portbagajului? Sa vedem ce defectiuni sunt in acest sens, pentru a intelege cand este necesar de intreprins masura data:

  1. Defectele din urma accidentelor. In aceste cazuri, lucrarile sunt destul de complexe si includ o serie de masuri corespunzatoare. 
  2. Coroziunea. Procesul cauzeaza deformarea elementului.
  3. Lacatul nu functioneaza. Asta se poate explica prin faptul ca in el a nimerit apa. Dar nu se exclude si simpla uzura, datorita exploatarii indelungate. 
  4. Uzura sigiliilor. Problema trebuie rezolvata cat mai repede. In caz contrar, este riscul ca apa sa patrunda in salon sau portbagaj. Fapt ce va forma coroziunea, iar apoi alte defectiuni.

  Procesul de indreptare a capacului portbagajului

  Orice procedura de reparatie are regulile sale de respectare. Indreptarea capacului portbagajului nu este o exceptie. Aici avem in vedere urmatoarele etape:

  1. Analiza situatiei. Trebuie de concretizat toate problemele;
  2. Eliminarea defectiunilor. Aici avem in vedere insasi procedura cu pricina. In dependenta de defectiunile prezente, se decide si metoda de eliminare acestora. Cel mai des se face indreptarea. In cazul unor defectiunni minore, indreptarea se va face fara a afecta stratul de vopsea; 
  3. Vopsirea;
  4. Montarea;
  5. Lustruirea.

  Odata cu dezvoltarea tehnologiilor, au aparut o multime de surse pe net despre cum se poate de facut procedura cu mainile proprii. Insa, in asa situatie riscati sa deteriorati ceva. Fapt ce va necesita cheltuieli suplimentare. Asa ca lasati problema data pe seama specialistilor.

  Unde pot face indreptarea capacului portbagajului?

  Pentru a beneficia de servicii de indreptare a capacului portbagajului, adresati-va la cauciucuri.md. Noi suntem mereu la dispozitia dumneavoastra. Va vom consulta cu privire la problema dumneavoastra. Service-ul cauciucuridevara va pune la dispozitie cele mai avantajoase conditii pentru deservirea automobilului dumneavoastra. Va intrebati ce preturi avem? Avem preturi accesibile pentru toate serviciile. Acest serviciu v-ar putea costa undeva de la 290 de lei. Specialistii nostri realizeaza sarcina rapid si calitativ. Convingeti-va personal de asta si veniti la noi la centru.

  Autoservice nostru
  Îndreptarea capacului portbagajului 1Îndreptarea capacului portbagajului 2Îndreptarea capacului portbagajului 3Îndreptarea capacului portbagajului 4Îndreptarea capacului portbagajului 5Îndreptarea capacului portbagajului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre