• RU
 • Îndreptarea aripilor de mașină

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Oare isi poate inchipui viata fara un automobil? Nu credem. Automobilul este un lucru indispensabil in ziua de azi. Aripile unui automobil sunt si ele afectate de factorii mecanici sau climatici. Asadar, procedura se face in urmatoarele cazuri:

  1. restaurarea geometriei initiale ale elementelor caroseriei initiale. Procedura se face dupa accidente, cand caroseria a avut de suferit. Lucrarile constau din sudare si indreptare;
  2. eliminarea defectiunilor minore. In acest caz se utilizeaza un ciocanas. Se aplica lovituri usoare pe suprafata caroseriei;
  3. suprafata trebuie pregatita pentru vopsire. 

  Desigur, ca pe internet se poate de gasit o sumedenie de informatie cum se poate de efectuat indreptarea aripilor automobilului, dar mai bine nu riscati. Adresati-va la un service specializat. In asa mod, veti evita un sir de deteriorari si veti economisi o gramada de bani.

  Metode de indreptare

  Metoda de indreptare a aripilor depinde de natura defectului, de localizarea acestuia, de prezenta zgarieturilor adanci si a aschiilor de vopsea. Prin urmare, distingem urmatoarele metode de indreptare a aripilor:

  1. Indreptare prin metoda vacuum. Metoda este valabila pentru defectiuni de tip mici.
  2. Batere. Se foloseste un ciocan pentru a aplica lovituri usoare pe zonele deteriorate.
  3. Alinierea loviturilor cu carlige si linguri.
  4. Sudarea de contact cu ajutorul unui spotter de sudura. Metoda este potrivita pentru corectarea defectelor mai dificile. Metoda se bazeaza pe indreptarea metalului prin aplicarea unei tensiuni pulsate in zona cu probleme. Sudorul curata zona necesara de vopsea, fierbe, macina, amorseaza, ridica si aplica vopsea, usuca in cutie.

  Pretul procedurii va fi aproximativ de 380 de lei.

  Indreptarea aripilor automobilului in Chisinau pret

  Stati pe ganduri unde puteti sa faceti indreptarea aripilor automobilului? Veniti la cauciucuridevara.md! Aici va asteapta adevarati maestri in meseria lor. Ei efectueaza sarcinile intr-un mod rapid si calitativ. Avem o abordare responsabila in ceea ce priveste lucrarile noastre. Clientii sa ramana multumiti, asta e cea mai buna rasplata pentru noi. Convingeti-va personal de asta, veniti la centrul nostru. Nu veti regreta.

  Autoservice nostru
  Îndreptarea aripilor 1Îndreptarea aripilor 2Îndreptarea aripilor 3Îndreptarea aripilor 4Îndreptarea aripilor 5Îndreptarea aripilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre