• RU
 • Îndreptarea acoperișului mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Caroseria unui automobil are mult de suferit din cauza factorilor climatici (poli, ninsoare, grindina, vraiatii de temperatura etc.) si mecanici (lovituri). O zona predispusa la impactul negativ al acestora este acoperisul masinii. Pe acesta apar zgarieturi, adancituri, fisuri, focare de coroziune etc. Atfel de defecte strica considerabil aspectul autoturismului. Oare ii place cuiva sa se deplaseze cu automobilul in stare oribila? Nu credem! Toate acestea trebuie de tratat la timp, ca starea acoperisului sa nu se agraveze. In acest sens, o procedura recomandabila este indreptarea acoperisului.

  Ce presupune indreptarea acoperisului?

  Insasi procedura de indreptare consta in restabilirea formei initiale ale partii deteriorate a caroseriei. Daca stratul de vopsea de pe acoperis nu a fost afectat, atunci indreptarea este suficienta. Procedura se axeaza pe urmatoarele actiuni:

  1. - se face analiza vizuala;
  2. - este identificat gradul si tipajul defectiunilor;
  3. - dupa care sun alese dispozitivele si metoda necesara de lucru;
  4. - la necesitate sunt demontate unele elemente;
  5. - are loc eliminarea defectiunilor.

  In cazul cand stratul de vopsea a avut de suferit, se vor face si lucrari de vopsire si lustruire. Procedura de indreptare a acoperisului costa de la 500 lei, in dependenta de gradul de deteriorare.

  Indreptarea acoperisului in Chisinau - la ce service sa ma adresez?

  Am nevoie de indreptarea acoperisului, la ce service ma pot adresa? Doresc un service de incredere! Daca nu v-ati decis unde sa faceti asta, veniti la cauciucuridevara! Noi va oferim cea mai buna deservire: 

  1. - Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra; 
  2. - Detinem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 
  4. - Preturile noastre sunt accesibile. 

  Nu pierdeti timpul! Veniti la centrul nostru de deservire auto si rezolvati problemele autoturismului cat ai zice peste! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Îndreptarea acoperișului 1Îndreptarea acoperișului 2Îndreptarea acoperișului 3Îndreptarea acoperișului 4Îndreptarea acoperișului 5Îndreptarea acoperișului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre