• RU
 • Îndepărtarea ruginii auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Coroziunea pe automobil este o problema care aduce mari batai de cap oricarui sofer. Conditiile climatice nefavorabile, factorii mecanici influenteaza nespus de mult starea caroseriei. Daca defectiunile nu sunt tratate la timp, atunci starea caroseriei se agraveaza. Pentru a evita astfel de probleme se recomanda indepartarea ruginii auto.

  Cand trebuie de facut indepartarea ruginii de pe automobil?

  Putem enumera o serie de factori, dupa cum am mentionat anterior, care influenteaza starea caroseriei. Iata-i:

  1. - afectarea structurii stratului de vopsea;
  2. - influenta factorilor agresivi;
  3. - influenta umiditatii, precipitatiilor, a zapezii etc.

  In perioada rece a anului, cand volumul de precipitatii este mai mare, procesul de coroziune este mai mare. Chiar timp de vreo 2-3 luni, daca coroziunea nu este indepartata, caroseria va avea de suferit mult. Unde mai pui ca sunt zone ascunse unde se formeaza coroziunea si evolueaza. Doar in conditiile unui centru de deservire auto se va analiza starea intregului automobil, toate zonele neobservabile unde se pot forma focare de coroziune si se va trece la indepartarea lor. Indepartarea se poate face prin mod mecanic sau chimic. Procedura de inlaturare rugina auto va costa de la 218 lei per zona. Nu asteptati pana cand starea caroseriei se va agrava, adresati-va neintarziat la service!

  Indepartarea coroziunii - la ce service sa ma adresez?

  Am nevoie de indepartare rugina caroserie, la ce service ma pot adresa? Am nevoie de un service de incredere! Daca nu v-ati decis unde sa faceti asta, veniti la cauciucuridevara! Noi va oferim cea mai buna deservire: 

  1. - Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra; 
  2. - Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 
  4. - Preturile noastre sunt accesibile.

  Nu pierdeti timpul! Veniti la service-ul nostru auto si rezolvati problemele autoturismului cat ai clipi din ochi! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Îndepărtarea ruginei 1Îndepărtarea ruginei 2Îndepărtarea ruginei 3Îndepărtarea ruginei 4Îndepărtarea ruginei 5Îndepărtarea ruginei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre