• RU
 • Îndepărtarea mirosurilor din interiorul mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Salonul unui automobil este ca o a doua casa pentru un sofer. Acesta isi petrece foarte mult timp la volan. Este foarte important ca soferul sa se simta confortabil in automobilul sau, pasagerii de asemenea. Insa nu tot timpul totul este asa de bine! Deseori apar mirosuri neplacute precum de la fumul de tigara, mancare, animale, parfumuri etc. Cel mai neplacut este cand aceste mirosuri se imbiba in salon si nu mai poti scapa de ele. Ce-i de facut in asa situatii? Solutia consta in indepartarea mirosului din cabina!

  Avantajele indepartarii mirosurilor

  Procedura de indepartare a mirosurilor trebuie incredintata doar specialistilor din cadrul unui service auto! Acesti specialisti au o experienta mare in domeniul dat, plus si echipamentul necesar. Procedura are o sumedenie de avantaje:

  1. - mirosurile dispar rapid;
  2. - eliminarea definitiva a mirosurilor neplacute;
  3. - efectul dureaza pana la o luna sau chiar mai mult;
  4. - este posibil de stabilit un miros puternic cu orice aroma;
  5. - metoda sigura si eficienta;
  6. - ca urmare dispar si petele, asadar nu veti mai avea nevoie de curatare;
  7. - pret avantajos.

  Care este acel pret avantajos? Pretul incepe de la 1131 lei. Nu ezitati si purcedeti imediat la indepartarea mirosurilor neplacute din salon. De ce sa rabdati si sa va chinuiti, cand puteti rezolva problema asa de usor!

  Indepartarea mirosului din cabina in Chisinau

  V-ati saturat de mirosurile neplacute din salonul automobilului? Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Specialistii cei mai buni din domeniu lucreaza la noi. Acestia vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Realizam lucrarile in mod calitativ si rapid;
  3. - Dispunem de utilaj modern;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - Preturile de la noi sunt foarte bune si accesibile tuturor. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau. 

  Mai stati pe ganduri? Vizitati-ne si convingeti-va personal de toate cele mentionate! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Îndepărtarea mirosurilor din cabină 1Îndepărtarea mirosurilor din cabină 2Îndepărtarea mirosurilor din cabină 3Îndepărtarea mirosurilor din cabină 4Îndepărtarea mirosurilor din cabină 5Îndepărtarea mirosurilor din cabină 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre