• RU
 • Indepartare prin vid

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  In ceea ce priveste reparatia automobilelor, apar metode care mai de care. Una dintre ele este indepartarea urmelor de lovitura prin vid. Ati auzit vreodata de ea? Cu ajutorul acesteia, procesul de indreptare a devenit mult mai simplu. Loviturile de pe caroserie pot fi eliminate fara demontari ale diferitor componente ale sale.

  In afara de instrumentele standard, se mai foloseste un ciocan special, care prinde metalul caroseriei. Datorita lui, dispare necesitatea de a demonta diverse parti ale caroseriei. Acest ciocan de vid lucreaza de la aerul suprimat. De asemenea, acest ciocan se utilizeaza cand lovitura de pe caroseria nu a afectat stratul de vopsea. Procedura este destinata loviturilor de 15-20 cm si mai mult. De asemenea, adanciturile nu trebuie sa fie cursive. Lucrarile trebuie incepute de la margini.

  Indepartarea prin vid - avantaje

  • Versatilitate. Eliminarea urmelor de loviturii fara vopsire cu ajutorul unei ventuze este posibil de efectuat pe autoturisme de orice marca si tip. 

  • Simplitate. Metoda nu este foarte complicata.

  • Comoditate. Este o procedura foarte comoda.

  • Viteza. Nivelarea in vid cu ventuze este foarte rapida.

  • Portabilitate. Ventuza cu vid are o greutate si o dimensiune reduse. Este foarte usor de transportat, deoarece ocupa foarte putin spatiu.

  • Lipsa echipamentului auxiliar. Nu sunt necesare instrumente de prisos.

  • Siguranta. O metoda mai potrivita pentru autoturismul dumneavoastra nici ca se poate de gasit.

  • Siguranta vehiculului.

  • Ieftin si disponibilitate. Procedura este foarte accesibila pentru toate buzunarele. 

  Pe internet puteti intalni o sumedenie de site-uri cu sfaturi si indemnuri de a face procedura desinestatator in conditii casnice. Dar mai bine lasati asta deoparte. Incredintati meseria data specialistilor. Va fi decizia cea mai potrivita.

  Unde sa ma adresez pentru indepartarea loviturilor prin vid?

  Aveti nevoie sa faceti indepartarea loviturilor prin vid? Nu stiti unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara! Avem o echipa minunata, care este capabila sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, pentru procedura respectiva va trebui sa cheltuiti in mediu 840 lei. Pretul concret depinde insa de gravitatea defectelor. Nu amanati cu procedura data! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Îndepărtarea dinților în vid 1Îndepărtarea dinților în vid 2Îndepărtarea dinților în vid 3Îndepărtarea dinților în vid 4Îndepărtarea dinților în vid 5Îndepărtarea dinților în vid 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre