• RU
 • Repararea zgârieturilor și a loviturilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Urmele de lovitura reprezinta o defectiune, care da mari batai de cap soferilor. Se intampla sa-ti vezi de treburi in drumul tau si deoadata un accident! Bugetul familiei indata este afectat. din aceasta cauza multi soferi se deplaseaza luni in sir cu caroseria aflata in aceasta stare. Totusi, defectiunile netratate la timp nu doar strica aspectul exterior, dar si se pot agrava in timp, facand deplasarea cu automobilul periculoasa. Rezolvarea problemei consta in indepartarea urmelor de lovitura.

  Avantajele procedurii de indepartare a urmelor de lovitura

  Daca caroseria automobilului dumneavoastra se afla intr-o stare deplorabila, nu ezitati sa va adresati la un service. Doar acolo problema va fi rezolvata eficient. Pentru rezolvarea acestei probleme sunt necesare cunostintele si abilitatile unui specialist. Unde mai pui ca la un centru de deservire auto exista si echipamentul necesar. Indepartarea urmelor de lovituri are urmatoarele avantaje:

  1. - Pastrarea culorii vopselei;
  2. - Metalul nu este afectat;
  3. - Nu se formeaza coroziunea;
  4. - Stratul de vopsea isi pastreaza aspectul initial, zgarieturile si toate celelalte defecte dispar;
  5. - O metoda pur ecologica.

  Pretul pentru efectuarea lucrarilor depinde de gravitatea defectiunii, timpul acordat lucrarilor de restaurare. Costul incepe de la 984 lei.

  Unde pot sa ma adresez referitor la indepartarea urmelor de lovitura?

  Caroseria automobilului dumneavoastra este intr-o stare ingrozitaore? Aveti nevoie de indepartarea urmelor de lovitura? N-aveti idee unde sa va adresati? Veniti la service-ul cauciucuridevara. La noi la centru lucreaza o echipa de adevarati profesionisti. Va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra, inclusiv indepartarea urmelor de lovitura. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti.

  Autoservice nostru
  Încălzire Dent 1Încălzire Dent 2Încălzire Dent 3Încălzire Dent 4Încălzire Dent 5Încălzire Dent 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre