• RU
 • Geometrie roti camioane

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Geometria rotilor functionabila este foarte importanta pentru deplasarea in siguranta. Daca vehiculul o ia intr-o parte pe un drum drept, ati observat uzarea rapida a cauciucurilor, intampinati probleme cu volanul, posibil trebuie de facut reglarea geometrie roti camioane. La vehiculele mari, precum camioanele, problema e si mai mare, din cauza dimensiunii lor. Ca sa va dati seama mai bine daca aveti probleme cu geometria rotilor, va prezentam urmatoarele simptome:

  1. - In momentul cand luati mainile de pe volan, automobilul isi schimba drectia, deplasandu-se spre dreapta sau stanga. 
  2. - Se aud zgomote puternice si neplacute de la roti, mai ales la virare. Asta se intampla chiar daca viteza de deplasare este minima.
  3. - Sunteti nevoit sa intoarceti volanul la dreapta sau la stanga, daca doriti ca automobilul sa mearga inainte. 
  4. - Este greu de miscat volanul in pozitia initiala, dupa ce ati finalizat manevra. 
  5. - Dupa cum am mai spus, anvelopele se uzeaza rapid.

  Reglarea se recomanda de facut la fiecare 20000 km. Este necesar de facut reglarea mai des daca apar probleme cu rotile, au fost afectate in urma loviturilor de exemplu, au fost inlocuite asa piese ca articulatia CV, articulatia sferica…

  Avantajele procedurii

  La primele semne ale unei functionari incorecte a geometriei rotilor, apelati la serviciile unui service auto. Nu ezitati. Reglarea geometrie roti camion are o sumedenie de avantaje. Sa vedem care:

  1. - Geometria rotilor calitativa permite de a controla suta la suta directia de deplasare;
  2. - Automobilul devine mai manevrabil;
  3. - Economisiti combustibil;
  4. - Termenul de exploatare a cauciucurilor devine mai mare;
  5. - Siguranta sporita.

  Ca sa evitati urmari grave, procedura de reglare trebuie facuta la timp. Procedura va costa de la 560 de lei.

  Geometria rotilor pentru camioane - unde sa ma adresez pentru asta?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Geometrie roti camion 1Geometrie roti camion 2Geometrie roti camion 3Geometrie roti camion 4Geometrie roti camion 5Geometrie roti camion 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre