• RU
 • Geometria rotilor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Alinierea rotilor unui autoturism reprezinta reglarea rotilor in raport cu caroseria. De faptul cat de bine sunt reglate rotile depinde cat de manevrabil va fi vehiculul. Iar de asta, depinde confortul, securitatea si viata dumneavoastra! Efectuarea unor manevre nereusite de intrare in curba, uzura pneurilor reprezinta doar unele semne ale unei alinieri necalitative. 

  Geometria rotilor poate fi de tip pozitiv, negativ si nul. Alinierea pozitiva a rotilor este atunci cand partile de sus a rotilor, de pe aceeasi axa, sunt mai departe unele decat altele, decat partile de jos. Tipul negativ este exact in situatia opusa. Tipul nul de aliniere este atunci cand distanta dintre partile de sus si de jos a rotilor este egala.

  Pentru a va da seama ca ceva nu este in regula cu reglare geometrie roti, va prezentam urmatoarele semne:

  • rotile scartaie atunci cand este efectuata manevra de virare, indiferent de viteza;

  • este nevoie de indreptat volanul spre dreapta, stanga ca automobilul sa mearga drept inainte;

  • automobilul incepe sa se indrepte spre dreapta, stanga, in momentul cand nu mai tineti mana pe volan;

  • cauciucurile se uzeaza rapid;

  • este greu de intors volanul spre pozitia in care a fost.

  Procedura de aliniere a rotilor masinii

  Procedura de aliniere a rotilor masinii cuprinde cateva etape. Diagnosticarea trebuie de facut in primul rand, adica verificare geometrie roti:

  • Analiza vizuala a automobilulul, sistemului de rulare. Trebuie de masurat presiunea din cauciucuri;

  • Trebuie de determinat starea jantei;

  • Este necesar de efectuat diagnosticarea generala a sistemului de rulare. Astfel vor fi identificate defectele, care influenteaza negativ asupra procesului de conducere al autoturismului.

  Dupa diagnosticare, este realizata reglarea geometriei rotilor cu ajutorul tehnologiilor performante (aparat geometrie). Intreg sistemul va fi adus in stare ideala.

  Cauciucuridevara.md - cel mai bun service auto geometrie roti

  Pentru a beneficia de servicii de reparatie aliniere roti, adresati-va la cauciucuri.md.

  Noi va stam la dispozitie. Va vom consulta referitor la orice problema. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra, inlcusiv si reparatia alinierii rotilor. Va intrebati cat costa o geometrie roti? Avem preturi accesibile pentru toate serviciile. Va vom oferi un avantajos pret geometrie roti. Acest serviciu v-ar putea costa undeva de la 750 de lei pentru o axa. Diagnosticarea v-ar costa de la 250 lei in sus. Lucrarile noastre decurg rapid si calitativ. Convingeti-va personal de asta si veniti la noi la centru.

  Autoservice nostru
  Geometria rotilor auto 1Geometria rotilor auto 2Geometria rotilor auto 3Geometria rotilor auto 4Geometria rotilor auto 5Geometria rotilor auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre