• RU
 • Finalizarea sunetului sistemelor de evacuare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de evacuare este unul foarte important. Tuning-ul permite imbunatatirea procesului de lucru al acestui sistem. Un tuning se axeaza pe trei aspecte:tehnic, sunet si estetic. In articolul nostru ne vom axa pe aspectul de sunet. Tuning-ul va ofera posibilitatea de a modifica sunetul esapamentelor, modului de evacuare etc. Facand finalizarea sunetului sistemelor de evacuare, aduceti sistemul la un nou nivel.

  Tuning-ul sunetului - un nou upgrade pentru sistemul de evacuare

  Am inteles ca sunetul sistemului de esapament poate modificat conform propriului plac. Acum haideti sa ne aprofundam in aceste optiuni:

  1. - schimbarea sunetului de esapament - aveti posibilitatea de a mari volumul sunetului, sau, din contra, sa-l micsorati;
  2. - sunet “sportiv”al esapamentului - datorita acestei optiuni perfectionati sunetul asemenea unui sport car, erou al filmelor despre curse. De asemenea, un astfel de sunet imbunatateste si aspectul automobilului dumneavoastra;
  3. - instalarea a 4 duze pentru a obtine un numar diversificat de sunete.

  In pofida tuturor instructiunilor de pe internet referitor la upgrade-ul sunetului sistemului de esapament in conditii casnice, lasati asa idei deoparte. De obicei, astfel de tentative nu se sfarsesc cu nimic bun, doar cu cheltuieli si nervi in plus. Asadar, pentru a imbunatati sunetul la sistemul de esapament, adresati-va doar la un centru pentru deservirea automobilelor. Pretul incepe de la 5679 lei pentru aceasta procedura!

  Finalizarea sunetului sistemului de evacuare in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul in deservirea unitatii de transport: 

  1. - Specialistii cei mai buni din domeniu va asteapta; 
  2. - Realizam sarcinile in mod calitativ si rapid;
  3. - Preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Finalizarea sunetului sistemelor de evacuare 1Finalizarea sunetului sistemelor de evacuare 2Finalizarea sunetului sistemelor de evacuare 3Finalizarea sunetului sistemelor de evacuare 4Finalizarea sunetului sistemelor de evacuare 5Finalizarea sunetului sistemelor de evacuare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre