• RU
 • Fabricarea întăritorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pragurile unui automobil si mai ales amplificatoarele de praguri reprezinta o parte indispensabila in constructia acestuia. Pragurile pot fi incorporabile sau demontabile. Cel mai des au de suferit amplificatoarele din cauza interactiunii cu factorii mecanici (lovituri cu pietris, nisip, noroi, coroziune etc.), iar daca gradul de deteriorare este mare, atunci se recomanda inlocuirea lor. De aceea service-urile auto au inceput sa se preocupe de producerea de amplificatoare de prag.

  Avantajele unui amplificator de praguri

  Un amplificator de praguri are mult mai multe avantaje cat pare la prima vedere. Prezenta acestuia este vital de importanta. Sa vedem care sunt aceste avantaje:

  1. - protejeaza fundul masinii de uzarea prematura;
  2. - un element de protectie a constructiei pragurilor;
  3. - protejeaza partea din fata si cea din spate a caroseriei in caz de accidente.

  Pretul exact pentru un amplificator de prag depinde de marca automobilului. Daca e sa anuntam un pret general, acesta ar incepe de la 135 de lei. Amplificatoarele de praguri trebuie procurate doar de la centre de incredere, care raspund de calitatea marfii ce o detin.

  Vreau amplificatoare de praguri auto - unde pot gasi?

  Am nevoie de amplificatoare de praguri calitative, la ce service ma pot adresa sa gasesc asa ceva? Am nevoie de un service de incredere! Daca nu v-ati decis unde sa faceti asta, veniti la cauciucuridevara! Noi va oferim cea mai buna deservire: 

  1. - Specialistii nostri nu se tem de nicio problema legata de autoturismul dumneavoastra; 
  2. - Dispunem utilaj modern si performant; 
  3. - Pentru noi este important ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 
  4. - Preturile noastre pentru servicii si piese sunt accesibile. 

  Nu pierdeti timpul! Veniti la service-ul nostru auto si rezolvati problemele autoturismului cat ai clipi din ochi! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Fabricarea armăturii pentru praguri 1Fabricarea armăturii pentru praguri 2Fabricarea armăturii pentru praguri 3Fabricarea armăturii pentru praguri 4Fabricarea armăturii pentru praguri 5Fabricarea armăturii pentru praguri 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre