• RU
 • Echilibrarea roților auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Echilibrarea rotilor este o procedura care muta centrul masa al rotii cu axa de rotire, ce se transmite la volan si caroserie sub forma de vibratii. Va intrebati de ce este nevoie de echilibrare roti? Greutatea cauciucurilor si a jantelor nu este impartita uniform. La viteze mari, asta se manifesta prin faptul ca se creeaza o debalansare ce fac ca rotile se sa roteasca sarind in jurul axei sale. Ca urmare, atestam urmatoarele neplaceri:

  • Nu este asigurata o deplasare confortabila, ca urmare a vibratiilor caroseriei;

  • Manevrabilitatea automobilului scade;

  • Nivelul de uzura al cauciucurilor creste.

  Pentru a evita toate aceste neplaceri este necesar de a face procedura de echilibrare cauciucuri noi. Procedura efectuata la timp va va scapa de o serie de cheltuieli suplimentare pentru reparatii.

  Cum are loc procedura?

  Inainte de montarea cauciucurilor pe disc trebuie de gasit pe el un punct galben cu diametrul de 5 sau 10 mm. Asa se delimiteaza sectorul cel mai usor al unui cauciuc, care trebuie combinat cu supapa pe disc. Roata este plasata intr-un dispozitiv de balansare si e rotita rapid. Sistemul computerizat afla care sunt segmentele cele mai dificile ale rotii, care apoi sunt indreptate cu ajutorul unor greutati:

  1. Batute. Ele sunt aplicate pe cromul discurilor. Astfel de greutati sunt contraindicate pentru discurile acoperite cu crom.

  2. Aplicate cu clei. Este important ca solutia sa fie de calitate inalta.

  Unde pot face schimb anvelope si echilibrat pret avantajos?
  Va ganditi unde puteti face procedura de echilibrare roti pret avantajos? Cauciucuridevara.md va ajuta in acest sens. Suntem o echipa de adevarati profesionisti, care este mereu pregatita, sa va consulte. Va intrebati care ar fi un cost echilibrare roti? Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase, accesibile fiecarui buzunar. Procedura dat va costa de la 500 de lei. Lucrarile la noi sunt efectuate rapid si calitativ. Nu o sa va para rau ca ati ales centrul nostru de deservire

  Autoservice nostru
  Echilibrarea roților auto 1Echilibrarea roților auto 2Echilibrarea roților auto 3Echilibrarea roților auto 4Echilibrarea roților auto 5Echilibrarea roților auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre