• RU
 • Diagnosticarea vopselelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Diagnosticarea vopselei

  Stratul de vopsea de pe caroserie este supus uzurii, ca si toate celelalte elemente. Factorii climatici (variatiile de temperatura, conditiile nefavorabile de clima etc.) si factorii mecanici (lovituri, interactiuni cu diverse elemente ale drumului - nisip, pietris etc.) afecteaza starea vopselei. Fisurile, zgarieturile formate strica, considerabil, aspectul exterior al masinii! Cui i-ar placea sa priveasca la o astfel de masina? Nu credem ca s-ar gasi voluntari. Pentru a purcede la metoda potrivita de inlaturare a defectiunilor, se face identificarea acestora prin diagnosticarea vopselei.

  In ce consta diagnosticarea vopselei?

  Deseori o reparatie cosmetica a stratului de vopsea nu elimina problema totalmente si doar le mascheaza. Acestea revin din nou:

  • zgarieturi mari, din cauza carora se porneste procesul de coroziune intensa;

  • focarele de coroziune nedepistate, ce sunt ascunse sub stratul de vopsea, creeaza gauri cu timpul, afectand tot mai mult caroseria;

  • se observa umflari ale stratului de vopsea - in aceste locuri sub stratul de vopsea incepe coroziunea.

  O diagnosticare a stratului de vopsea va permite identificarea, cu exactitate, a defectiunilor si eliminarea acestora. De asa probleme nu veti mai auzi. Totusi, ca rezultatul sa fie eficient, este nevoie sa va adresati la un centru de deservire auto specializat. Doar la un service sunt specialisti cu experienta si utilaj necesar. Pretul incepe de la 321 lei.

  Diagnosticarea vopselei in Chisinau

  Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul necesar in problemele aparute: 

  • Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra; 

  • Lucrarile sunt efectuate calitativ si rapid;

  • De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta! Cele mai calitative servicii la cele mai bune conditii sunt la dispozitia dumneavoastra! Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea vopselelor 1Diagnosticarea vopselelor 2Diagnosticarea vopselelor 3Diagnosticarea vopselelor 4Diagnosticarea vopselelor 5Diagnosticarea vopselelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre