• RU
 • Diagnosticarea tehnică a unei mașini în Chișinău

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Prin totalitatea de masuri efectuate cu scopul de a identifica defectiuni si a trece la reparatii in caz de nevoie, intelegem diagnosticarea tehnica a unui automobil. Procedura respectiva trebuie efectuata de catre specialisti in centre dotate cu echipament corespunzator. Numai in asa mod trebuie de facut diagnosticarea automobilului.

  Efectuand diagnosticarea periodic, eliminati defectele la timp, atfel va pastrati automobilul in stare buna si evitati aparitia unor probleme mai mari. Probleme care nu doar va pun in pericol viata si sanatatea, dar si aduc cu sine cheltuieli enorme de bani.

  O diagnosticare tehnica se axeaza pe toate sistemele din automobil (blocul unitatii de comanda a motorului, transmisia automata, pneumosuspensia, sistemul ABS, sistemul de securitate s.a.)

  Etapele de diagnosticare

  Diagnosticarea pote fi generala (se verifica daca autoturismul este in starea tehnica corespunzatoare cerintelor normelor tehnice de securitate) sau axata pe directii in parte (pentru identificarea diferitor defectiuni). Diagnosticarea tehnica a oricarui sistem, mecanism, piesa din automobil, cuprinde urmatoarele etape:

  • Verificarea sistemului de comanda al motorului;

  • Diagnosticarea sistemului de alimentare a combustibilului;

  • Verificarea cilindrilor.  

  La final, este formulat un raport, unde sunt prezentate toate neregularitatile identificate. De asemenea, sunt propuse metode de rezolvare a acestor probleme (masuri de reparatie sau inlocuire).

  Unde se poate de efectuat diagnosticarea tehnica a unui automobil?

  Cauciucuridevara.md este solutia ideala in ceea ce priveste deservirea automobilului dumneavoastra. Suntem gata oricand sa va consultam si sa rezolvam orice problema. Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase. Va ganditi cam cat ar costa diagnosticarea tehnica a unui automobil? Procedura va costa de la 330 de lei. Pretul final va depinde de marca automobilului si de componentele diagnosticate. Lucrarile la noi in service sunt efectuate calitativ si in termen scurt. Atragem o atentie deosebita fiecarui client. Nu ezitati! Alegeti cauciucuridevara! 

  Autoservice nostru
  Diagnostic tehnic 1Diagnostic tehnic 2Diagnostic tehnic 3Diagnostic tehnic 4Diagnostic tehnic 5Diagnostic tehnic 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare