• RU
 • Diagnosticarea sondei Lambda

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Diagnosticarea sondelor lambda

  Ce rol are sonda lambda pentru un automobil? De ce este necesara diagnoasticarea acesteia? Sonda lambda are un rol important in egalarea volumului de aer cu volumul de combustibil in camera de ardere a automobilului, luarea masurilor si indicarea lor. In asa fel, amestecul de combustibil devine mult mai bun si asigura o mai buna functionare a motorului cu mai putine emiteri de gaze de esapament. Verificarea adica diagnosticarea sondelor lambda permite monitorizarea starii automobilului.

  Daca nu ati facut-o inca, faceti-o numaidecat!

  Semne de defectiune ale sondei lambda

  Diagnosticarea este o procedura importanta in vederea mentinerii autoturismului in stare buna. In cazul in care banuiti ca sonda lambda a iesit din uz, atrageti atentia la aceste simptome:

  • creste consumul de combustibil;

  • automobilul tresare in timpul deplasarii;

  • motorul lucreaza instabil;

  • abruperi in timpul deplasarii;

  • catalizatorul nu functioneaza cum trebuie;

  • este emisa o cantitate foarte mare de gaze de esapament;

  • apare un cod de eroare;

  • masina se porneste mai incet.

  Este necesara o diagnosticare a sondei lambda, daca ati observat macar unul dintre aceste simptome. Pentru a beneficia de asta, duceti-va automobilul la un service auto de incredere. Specialistii vor identifica defectiunile exacte si vor purcede la eliminarea lor. Nu lasati pe maine, ceea ce puteti face azi! Va poate costa mult mai multi bani!

  Diagnosticarea sondelor lambda - unde sa ma adresez pentru asta?

  Doriti un service auto de incredere? Centrul de deservire auto cel mai bun este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi ajutor in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutii pentru rezolvarea acestora. Detinem tot echipamentul pentru asta. Va intereseaza care va fi pretul pentru diagnosticarea sondelor lambda? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul pentru diagnosticarea sondelor lambda incepe de la 500 de lei. Asa ca nu ezitati si veniti pentru a face diagnosticare! Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Verificarea sondei lambda 1Verificarea sondei lambda 2Verificarea sondei lambda 3Verificarea sondei lambda 4Verificarea sondei lambda 5Verificarea sondei lambda 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre