• RU
 • Diagnosticarea sistemelor de răcire și încălzire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pentru a evita probleme sau neregularitati in ceea ce priveste functionarea sistemului de racire, este necesar de efectuat diagnosticarea sistemului de racire. Astfel se pot preveni urmari grave. Diagnosticarea se face in urmatoarele etape:

  1. verificarea nivelului de lichid in rezervorul de largire. Nivelul trebuie sa fie la mijloc undeva;
  2. stabilirea starii lichidului. Intunecarea, shimbarea culorii, un miros neplacut ne vestesc despre necesitatea de a schimba lichidul;
  3. verificarea nivelului de ermetizare a sistemului;
  4. verificarea termopastei;
  5. verificarea de scurgeri de lichide din radiator;
  6. verificarea componentelor electrice din sistemul de racire;
  7. spalarea sistemului de racire.

  Procedura va costa de la 500 de lei.

  Diagnosticarea sistemului de incalzire

  De regula un cuptor nu mai asigura caldura necesara in masina, atunci cand este defectat termostatul sau radiatorul. De asemenea, motivul unei functionari instabile a sistemului de incalzire poate fi un nivel inalt de murdarire sau lipsa unui filtru. Un test de etanseitate a sistemului este necesar atunci cand:

  1. lipsa posibilitatii de schimbare a regimurilor;
  2. o incalzire prea mare;
  3. neregularitati in organele de conducere;
  4. ventilatorul produce zgomote puternice.

  Pentru a evita urmari neplacute, care se pot solda cu cheltuieli suplimentare enorme, este recomandat de a face diagnosticarea sistemului de incalzire (va costa de 300 de lei).

  Diagnosticarea sistemelor de racire si incalzire in Chisinau pret

  Cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face diagnosticarea sistemelor de racire si incalzire la un automobil. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Avem o abordare serioasa pentru fiecare client in parte. Pentru noi este extrem important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea sistemului de răcire 1Diagnosticarea sistemului de răcire 2Diagnosticarea sistemului de răcire 3Diagnosticarea sistemului de răcire 4Diagnosticarea sistemului de răcire 5Diagnosticarea sistemului de răcire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre