• RU
 • Diagnosticarea sistemului de rafturi de direcție

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cand este necesar de facut diagnosticarea suportului de directie?

  Diagnosticarea sistemului de directie consta in identificarea jocului volanului si a intenstitatii sale. De regula, pentru a face procedura data, se adreseaza soferii care intampina incomoditati in legatura cu functionalitatea volanului. Va intrebati in ce ar consta acestea? Haideti sa vedem impreuna:

  • aparitia zgomotelor straine in timp ce volanul este rotit;

  • se aud bubuituri puternice, in timpul deplasarii pe drumuri de calitate proasta;

  • este dificil de rotit volanul.

  Semnele respective trebuie luate in consideratie. De observati asa ceva, adresati-va indata specialistilor pentru diagnosticare! Nu amanati! Trebuie de identificat motivul defectiune pentru a o elimina. Astfel, veti economisi o gramada de bani si nu veti face reparatii de prisos.

  Ce intelegem prin diagnosticarea suportului de directie?

  Procedura de diagnosticare a suportului de directie este una destul de complexa. Daca e sa o incercam a explica succint, am delimita urmatoarele etape: 

  • Analiza vizuala a intregului sistem;

  • Dinamometrul permite de a stabili gradul fortei de frecare in mecanismele sistemului;

  • Se verifica etanseitatea conductei de aer si a nivelului de presiune din ulei;

  • Inlocuirea suprafetelor deteriorate;

  • Se verifica cat de bine e fixata coroana de directie.

  Unde ma pot adresa pentru diagnosticarea suportului de directie?

  V-ati decis sa faceti diagnosticarea suportului de directie? Stati la dubii unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara! Avem o echipa minunata, care este capabila sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, pentru diagnosticarea suportului de directie va trebui sa scoateti din buzunar cca. 180 lei. Nu amanati! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea rack-ului de direcție 1Diagnosticarea rack-ului de direcție 2Diagnosticarea rack-ului de direcție 3Diagnosticarea rack-ului de direcție 4Diagnosticarea rack-ului de direcție 5Diagnosticarea rack-ului de direcție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre