• RU
 • Diagnosticarea și repararea injectoarelor de combustibil

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Diagnosticarea pompei de inalta tensiune

  Sistemul de combustibil reprezinta un mecanism complex. Pompa de inalta tensiune este o parte a motorului. Aceasta transmite amestecul de combustibil in sistem sub o presiune inalta, la anumite intervale de timp. Ca sa fie prevenite urmari grave in functionarea pompei, care ar putea afecta functionarea celorlalte piese, este recomandata diagnosticarea acestei pompe. In asa fel veti depista si elimina defectiunile la timp. Si cel mai important, veti evita cheltuielile pentru reparatii suplimentare sau inlocuiri.

  Semnele ce indica iesirea din uz a pompei de inalta tensiune

  Cum sa-mi dau seama ca ceva nu este in regula cu pompa data? Este important sa fiti atent la aspectele urmatoare:

  • Motorul nu functioneaza corect (cauza poate fi in faptul ca nimerit apa sau aer in combustibil);

  • scade puterea motorului (cel mai frecvent cauza consta in uzarea pompei sau infundarea filtrului);

  • motorul nu acumuleaza puterea;

  • creste consumul de combustibil;

  • scurgeri de lichide;

  • aparitia fumului (poate fi cauzata de distributie ineficienta a combustibilului, in sistemul de alimentare a nimerit aer, a nimerit apa in cilindri etc.);

  • fumul are o culoare neobisnuita.

  Cum observati asa simptome adresati-va imediat la un centru de deservire auto. Este necesar de a face diagnosticarea pompei de inalta presiune. Procedura se va axa pe analiza unghiului de pornire si distribuire a combustibilului, transmiterea catre sectiunile pompei, productivitatea eficienta a sectiilor pompei la turatiile nominale ale arborelui. Pretul lucrarii date incepe de la 860 lei.

  Diagnosticarea pompei de inalta tensiune la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara este acel service auto, care va sare, mereu, in ajutor, cand aveti probleme cu automobilul. La noi beneficiati de un mare suport. Echipa noastra de profesionisti remarcabili va gasi solutia cea mai potrivite pentru salvarea automobilului dumneavoastra. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti.

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea pompei de inalta presiune 1Diagnosticarea pompei de inalta presiune 2Diagnosticarea pompei de inalta presiune 3Diagnosticarea pompei de inalta presiune 4Diagnosticarea pompei de inalta presiune 5Diagnosticarea pompei de inalta presiune 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre