• RU
 • Diagnosticarea înainte de a vă vinde mașina

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pregatirea unei masini de vanzare poate fi un proces anevoios. Inainte de a vinde masina, trebuie de asigurat ca aceasta sa fie in stare buna. Doar nu doriti neplaceri cu cumparatorii? Va inchipuiti o situatie neplacuta, cand cumparatorul se plange de careva defectiuni, dupa ce a procurat automobilul de la dumneavoastra? S-ar putea sa va dea in judecata si sa ceara banii inapoi. Ei bine, pentru a evita astfel de neplaceri, se si face diagnosticarea atunci cand oamenii pregatesc o masina pentru vanzare. La fel si in situatia contrara, cand cumparati un autoturism, doar nu doriti ca acesta sa fie defect.

  Cu ajutorul unui utilaj modern se va face controlul intregului autoturism. Asta se va face in felul urmator:

  1. verificarea starii caroseriei auto si a stratului de vopsea;
  2. verificarea suspensiei, a sistemului de directie;
  3. diagnosticarea sistemului de franare, a transmisiei;
  4. diagnosticarea motorului, unitatii de control;
  5. verificarea echipamentelor electrice.

  Rezultatul procedurii indica starea generala a autoturismului. Acest fapt va influenta, considerabil, pretul la vanzarea autoturismului.

  Unde pot sa ma adresez pentru a face diagnosticarea masinii inainte de vanzare?

  Veniti la cauciucuridevara pentru a face diagnosticarea masinii inainte de vanzare sau cumparare! La noi lucreaza o echipa de adevarati profesionisti, care-si stiu meseria de la A la Z. Noi va ajutam cu privire la orice problema, nu doar diagnosticarea automobilului. Aveti incredere in noi! Vom face diagnosticarea automobilului dumneavoastra in pasi rapizi. Puteti beneficia de preturi avantajoase in service-ul nostru. Spre exemplu, procedura despre care merge vorba va va costa de la 500 de lei. Ne straduim foarte mult pentru clientii nostri. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau. Conditii mai avantajoase pentru deservirea automobilului nu veti gasi nicaieri in alta parte.

  Autoservice nostru
  Pregătirea mașinii pentru vânzare 1Pregătirea mașinii pentru vânzare 2Pregătirea mașinii pentru vânzare 3Pregătirea mașinii pentru vânzare 4Pregătirea mașinii pentru vânzare 5Pregătirea mașinii pentru vânzare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre