• RU
 • Diagnosticarea fixării și inspectarea carterului de transmisie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Diagnosticarea montajului cutiei de viteze si inspectia tavii cutiei de viteze

  Cineva isi poate imagina viata fara automobil? Cu ajutorul acestuia ne rezolvam fel de fel de probleme. Ne deplasam la serviciu, in alta localitate, in alta tara. Dar, ca si oricare alte lucruri, automobilul este supus defectiunilor, mai ales componentele sale. Astazi vom vorbi despre montajul cutiei de viteze si a tavii cutiei de viteze, care sunt si ele supuse defectiunilor. Diagnosticarea si inspectia acestor elemente va va permite identificarea defectiunilor, eliminarea lor, prevenirea consecintelor nedorite.

  Diagnosticarea montajului cutiei de viteze

  Montajul cutiei de viteze ajuta la deformarea efectelor vibratiilor, zgomotelor din timpul deplasarii. In general, acest montaj ar trebui sa functioneze fara probleme 100 000 km deplasare. Acesta ar putea functiona bine si mai mul timp, dar factorii climatici si mecanici prea aspri pot micsora, considerabil, acest termen. Cum sa inteleg ca am nevoie de diagnosticarea montajului cutiei de viteze? Va prezentam aceste semne de alarma:

  • in timpul deplasarii se aud zgomote, batai, scartait etc.;

  • vibratii si efect de impingere la schimbarea vitezelor;

  • schimbarea vitezelor se face cu dificultate;

  • la pornirea sau oprirea motorului se aud zgomote specifice la carcasa.

  De asemenea, este foarte important sa nu fie fisuri, zgarieturi pe montaj. In orice caz, dupa o diagnosticare montaj cutie de viteze, mesterii vor decide actiunile ulterioare. Pretul pentru masura data incepe de la 500 lei.

  Inspectia tavii cutiei de viteze

  Tava cutiei de viteze este un rezervor unde se pastreaza lichidul de transmisie. Cu timpul aceasta se uzeaza. Doriti sa stiti cand este nevoie de inspectia cutiei de viteze? Noi va spunem:

  • observati scurgeri ale lichidului de transmisie;

  • lichidul de transmisie are o culoare intunecata;

  • schimbarea vitezelor se face greu;

  • se aud zgomote stranii.

  Pretul procedurii incepe de la 500 lei.

  De ce sa fac diagnosticare la cauciucuridevara?

  Cel mai bun loc pentru a va aduce automobilul este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de un mare suport in toate problemele. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. 

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea fixării și inspectarea paletului 1Diagnosticarea fixării și inspectarea paletului 2Diagnosticarea fixării și inspectarea paletului 3Diagnosticarea fixării și inspectarea paletului 4Diagnosticarea fixării și inspectarea paletului 5Diagnosticarea fixării și inspectarea paletului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre