• RU
 • Diagnosticarea computerului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce presupune diagnosticarea computerizata a automobilului in sine? Haideti sa vedem mai in detalii! Diagnosticarea computerizata prezinta o serie de proceduri privind verificararea unitatii centrale de comanda, a senzorilor, indicatorilor etc. Cu ajutorul ei, problema exacta va fi identificata si solutionata.

  Cand trebuie de facut diagnosticarea computerizata?

  Diagnosticarea computerizata se face pentru a identifica posibile defectiuni in vederea eliminarii acestora. Este verificat intreg automobilul incepand cu motorul, cutia de viteze, franele finisand cu volanul. La ce semne trebuie sa atrag atentia ca sa-mi dau seama ca este nevoie de diagnostica computerizata? Iata aceste semne:

  1. ati observat ca becul Check Engine s-a aprins pe panoul de bord;
  2. motorul se supraincalzeste;

  3. motorul functioneaza instabil, zgomot si vibratii de sub capota;

  4. motorul se porneste greu;

  5. teava de esapament elimina un fum dens;

  6. atunci cand franati, automobilul o ia intr-o parte;

  7. vitezele se schimba greu;

  8. acumulatorul se descarca rapid.

  Este foarte important sa observati aceste semne la timp, pentru a rezolva cat mai rapid problemele. Fiecare clipa de intarziere se soldeaza cu probleme mai mari si mai mari. Iar asta la randul sau, se va solda cu cheltuieli suplimentare pentru reparatii.

  Diagnosticarea computerizata a automobilului:etape

  Diagnosticarea computerizata a automobilului include cateva etape:

  1. Mai intai de toate se face diagnosticarea computerizata generala. Acum se verifica sistemul electric, conexiunile din acesta, bateria de acumulator si generatorul;

  2. In procesul de verificare dinamica masina este ridicata pe un stand si conectat la senzori speciali;

  3. Baza de date acumulata de sistemul de bord este stearsa. Tot acum, este activat un dispozitiv de colectare a informatiei. Erorile identificate sunt descifrate cu ajutorul unor aplicatii speciale. La final, este obtinuta informatia despre defectiunea exacta a oricarui sistem electronic. 

  Procedura de diagnosticare dureaza cam 30 de minute. Spre final obtineti toata informatia necesara pentru a elimina defectiunile aparute. Pretul defectiunii incepe de la 554 lei.

  Diagnosticarea computerizata a automobilului in Chisinau

  Automobilul dumneavoastra isi face de cap? Nu stiti ce e cu el? Veniti la cauciucuridevara! Noi vom face totul ca sa clarificam situatia: 

  1. Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra; 

  2. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 

  3. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 

  4. Preturile noastre sunt accesibile. 

  Nu pierdeti oportunitatea de a beneficia de ofertele noastre! Conditii mai avantajoase ca la noi nu veti gasi in alta parte! Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa!

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea computerizată 1Diagnosticarea computerizată 2Diagnosticarea computerizată 3Diagnosticarea computerizată 4Diagnosticarea computerizată 5Diagnosticarea computerizată 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre