• RU
 • Diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Isi poate imagina oare cineva un automobil fara echipament electric? Este, practic, imposibil! Automobilele moderne sunt dotate din ce in ce mai mult cu echipamente electrice. Din cauza problemelor ce apar in functionarea acestor echipamente, sete afectat intreg autoturismul. Pentru identificarea unor astfel de probleme se si face diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice!

  De ce este nevoie de diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice?

  Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice va permite identificarea defectiunilor si inlaturarea lor. Pentru siguranta dumneavoastra, a pasagerilor si a tuturor ceilalti participanti la trafic, automobilul trebuie sa fie in stare perfecta! Haideti sa vedem mai in detalii beneficiile acestei proceduri si ce presupune ea:

  1. Erorile sunt eliminate din computerul de bord;

  2. Echipamentul este activat;

  3. Computerul este reprogramat;

  4. Indicii vitezometrului sunt modificati;

  5. Identificarea defectiunii, a cauzelor lor. Bazandu-se pe aceste informatii, specialistii vor decide asupra metodelor de reparatie;

  6. Testarea functionalitatii echipamentului electric al motorului cu ardere interna.

  Ce lucrari se mai fac inca? Se face diagnosticarea ABS, a alarmei si a iluminarii. Pernele de siguranta sunt verificate, ventilarea, aparatul de aer conditionat. Este verificat fiecare dispozitiv electric din automobilul dumneavoastra!

  Am nevoie de diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice, cine ma poate ajuta?

  Aveti probleme cu automobilul? Cel mai bun loc pentru a scapa de astfel de probleme este cauciucuridevara! Cauciucuridevara va va ajuta sa va debarasati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra:

  1. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora; 

  2. Avem cel mai bun echipament, de asemenea; 

  3. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. 

  Cele mai bune servicii la cele mai avantajoase preturi sunt la dispozitia dumneavoastra! Nu ratati sansa de a beneficia de ele! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice 1Diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice 2Diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice 3Diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice 4Diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice 5Diagnosticarea computerizată a echipamentelor electrice 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre