• RU
 • Diagnosticarea computerizată a transmisiei automate

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Este necesara diagnosticarea computerizata a transmisiei automate atunci cand:

  1. la procurarea unui automobil de mana a doua (trebuie de verificat numaidecat starea acestuia pentru a evita urmari grave);
  2. bubuituri si intreruperi se observa, atunci cand schimbati vitezele;
  3. mutarea autonoma la viteza a treia;
  4. este greu de schimbat vitezele, mai ales cand motorul nu este pornit;
  5. viteze crescute la schimbarea modurilor;
  6. defectiune vizibila a treptei de marsarier;
  7. cand se trece de la regimul P la regimul N.

  Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate

  Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate ne ofera informatii exacte despre starea acesteia si defectiunile aparute. Senzorii ne ofera informatii despre:

  1. temperatura si presiunea lichidului de lucru;
  2. numarul de rotatii pe arborele de intrare si de iesire;
  3. pozitia selectorului;
  4. pedale;
  5. convertorul de cuplu.

  Diagnosticarea computerizata indica toate problemele transmisiei si necesitatea de a le rezolva. Procedura de diagnosticare computerizata a transmisie automate costa aproximativ 300 de lei. Pretul depinde de marca si modelul automobilului. Plus, daca rezultatul procedurii indica necesitatea unor reparatii imediate, va trebui sa scoateti mai multi bani din buzunar. Trebuie sa luati in considerare si acest aspect.

  Unde ma pot adresa pentru diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

  Va ganditi unde puteti face procedura de diagnosticare computerizata a transmisiei automate? Cautati un service auto de nadejde? De asemenea, doriti ca lucrarile sa fie efectuate la preturi accesibile? Cauciucuridevara.md va ajuta in acest sens. La noi este cel mai bun loc pentru a face asta. Suntem o echipa de adevarati profesionisti, care este mereu pregatita, sa va consulte. Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase, accesibile fiecarui buzunar. Ne facem meseria rapid si calitativ. Nu o sa va para rau ca ati ales centrul nostru de deservire auto!

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea computerizată a transmisiei automate 1Diagnosticarea computerizată a transmisiei automate 2Diagnosticarea computerizată a transmisiei automate 3Diagnosticarea computerizată a transmisiei automate 4Diagnosticarea computerizată a transmisiei automate 5Diagnosticarea computerizată a transmisiei automate 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre