• RU
 • Diagnosticarea computerizată a șasiului și a suspensiei mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Atunci cand se face diagnosticarea computerizata a sasiului, este folosit un soft si utilaj special. Suspensia este un element important al unui vehicul, de functionalitatea careia depinde viata si securitatea soferului si a pasagerilor sai. Este foarte important ca suspensia sa fie in stare buna. Diagnosticarea computerizata va identifica defectiunile, dar poate ajuta si la prevenirea unor defectiuni mai mari. Este vorba de purcesul la reparatii imediate in acest caz, pentru a preveni, la randul sau, consecinte mai grave.

  Diagnosticarea computerizata a sasiului trebuie facuta la fiecare 10 000 - 20 000 km, cel putin de doua ori pe an. De asemenea, cand procurati automobilul de mana a doua, trebuie sa faceti diagnosticarea pentru a evita unele surprize neplacute. In caz de auziti zgomote suspecte in timpul deplasarii, trebuie sa faceti diagnosticarea suspensiei. Poate va fi nevoie de efectuat reparatii.

  Etapele de diagnosticare sunt urmatooarele:

  1. stabilirea gradului de siguranta al suspensiei;
  2. identificarea defectiunilor mecanice;
  3. trebuie de verificat cat de ermetice sunt amortizoarele;
  4. se verifica starea balamalelor;
  5. determinarea intergritatii articulatiei CV;
  6. determinarea gradului de uzura a discurilor si placutelor de frana.

  Cauciucuridevara.md - cel mai bun loc pentru a face diagnosticarea computerizata a sasiului

  Pentru a beneficia de servicii de diagnosticare computerizata a sasiului, adresati-va la cauciucuridevara.md. Este locul cel mai potrivit pentru a face aceasta procedura. 

  Noi va stam la dispozitie oricand. Va vom consulta in problemele ce tin de vehiculul dumneavoastra. Va intrebati care este pretul unei diagnosticari computerizate a sasiului? Avem preturi accesibile pentru toate serviciile, inclusiv si pentru acesta. Va vom oferi un pret avantajos. Acest serviciu v-ar putea costa undeva de la 250 lei. Specialistii nostri efectueaza lucrarile repede si calitativ. Convingeti-va personal de asta si veniti la noi la centru. Rezultatele bune nu se vor lasa asteptate. N-o sa va para rau ca ne-ati ales pe noi.

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea computerizată a șasiului 1Diagnosticarea computerizată a șasiului 2Diagnosticarea computerizată a șasiului 3Diagnosticarea computerizată a șasiului 4Diagnosticarea computerizată a șasiului 5Diagnosticarea computerizată a șasiului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre