• RU
 • Diagnosticarea computerizată a cutiei de viteze a variatorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Problemele cu cutia de viteze pot aparea in orice clipa. Diagnosticarile periodice vor permite identificarea problemelor la stadiul incipient si rezolvarea prompta a lor. Asa veti evita probleme mai grave. Referitor la diagnosticarea computerizata, va intrebati cand trebuie facuta aceasta? Este necesara diagnosticarea variatorilor atunci cand:

  1. cutia de viteze trece in regim de avarie;
  2. zumzete se aud, se simt vibratii;
  3. bubuituri si intreruperi se observa, atunci cand schimbati vitezele;
  4. este greu de schimbat vitezele, mai ales cand motorul nu este pornit;
  5. atunci cand va deplasati cu viteza mare, vitezele se schimba de la sine;
  6. vitezele nu se pot schimba deloc;
  7. pe tabloul de bord sunt indicate erori.

  Diagnosticarea computerizata a transmisiei

  Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate ne ofera informatii exacte despre starea acesteia si defectiunile aparute. Senzorii ne ofera informatii despre:temperatura si presiunea lichidului de lucru, numarul de rotatii pe arborele de intrare si de iesire, pozitia selectorului, pedale, convertorul de cuplu. Diagnosticarea computerizata se realizeaza in urmatoarele etape:

  1. Primirea vehiculului;
  2. O prima inspectie se face (este verificata cutia de viteze pentru deteriorari vizuale si scurgeri de ulei).
  3. Efectuarea unui test de rulare (se identifica posibile zgomote);
  4. Diagnosticare computerizata (un scaner este conectat la vehicul);
  5. Este efectuata analiza uleiului (se atrage atentia asupra starii si cantitatii acestuia;
  6. Se verificare integritatea cablajului electric.

  Pe baza tuturor datelor colectate, diagnosticarea computerizata indica toate problemele cutiei de viteze, necesitatea de a le rezolva. Procedura de diagnosticare computerizata a cutiei de viteze costa de la 300 de lei. Pretul exact depinde de marca si modelul automobilului. In afara de asta, daca rezultatul procedurii indica necesitatea unor reparatii imediate, va trebui sa scoateti mai multi bani din buzunar. Trebuie sa luati in considerare si acest aspect.

  Unde pot beneficia de diagnosticarea computerizata a cutiei de viteze?

  Unde pot face diagnosticarea computerizata a transmisiei automate la preturi avantajoase? Cauciucuridevara.md este ceea ce cautati! La noi este cel mai bun loc pentru deservirea vehiculului. Suntem o echipa de profesionisti, care este mereu pregatita, sa va consulte referitor la orice intrebare. Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase, accesibile fiecarui buzunar. Ne facem meseria rapid si calitativ. Nu o sa va para rau ca ati ales centrul nostru de deservire auto!

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea variatorului 1Diagnosticarea variatorului 2Diagnosticarea variatorului 3Diagnosticarea variatorului 4Diagnosticarea variatorului 5Diagnosticarea variatorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre