• RU
 • Verificarea rulmentului cu bile și a barei stabilizatoare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Diagnosticarea rulmentului cu bile si a barei stabilizatoare

  Rulmentul cu bile asigura conexiunea butucilor rotilor cu parghiile, asigura virarea discurilor rotilor. El se afla in partea din fata a suspensiei. In caz de defectiune a acestui element, functionarea intregului sistem al suspensiei se duce de rapa. Iata de ce diagnosticarea rulmentului cu bile trebuie facuta la timp. Doar asa puteti preveni urmarile negative. 

  Un alt element al suspensiei, ce este supus unei uzuri rapide este bara stabilizatoare, care are functia de conexiune intre stabilizator si suspensie. Pentru a evita diverse neplaceri in legatura cu iesirea din functiune a acestui element, este recomandata diagnosticarea barei stabilizatoare.

  Cand este nevoie de diagnosticarea rulmentului cu bile?

  Exista unele simptome, care va ajuta sa va dati seama rulmentul cu bile prezinta semne de defectiune si necesita o diagnosticare, pentru a afla ce defectiune anume. Sa vedem care sunt acestea:

  • Se aud batai ale rotilor in timpul deplasarii (intensitatea batailor depinde de viteza cu care se deplaseaza automobilul);

  • Anvelopele se uzeaza neuniform (in aceasta situatie problema consta si in incalcarea alinierii rotilor);

  • In timpul virarii se aude un scartait puternic;

  • Automobilul o coteste dintr-o parte in alta (jocul rulmentului cu bile se mareste odata cu marirea vitezei);

  • Schimbarea directiei in procesul de franare.

  Odata ce observati astfel de simptome, adresati-va la un centru de deservire auto! Este necesar de a face diagnosticare, pentru a identifica defectiunea exacta si a o inlatura. Procedura va costa de la 500 de lei.

  Diagnosticarea barei stabilizatoare

  Semnele care indica defectiunea barei stabilizatoare si necesitatea de diagnosticare a acesteia, sunt, practic, aceleasi ca si in cazul rulmentului cu bile. In acest caz se observa si bataile la suspensie, clatinarea caroseriei la franare, scartaitul in timpul virarii, automobilul vireaza cand trebuie sa mearga inainte etc. Diagnosticarea va va permite sa identificati cauza exacta a defectiunii si sa purcedeti la inlaturarea ei. Pretul procedurii incepe de la 500 lei.

  Diagnosticarea barei stabilizatoare si a rulmentului cu bile la cauciucuridevara

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. 

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea bila și bara stabilizatoare 1Diagnosticarea bila și bara stabilizatoare 2Diagnosticarea bila și bara stabilizatoare 3Diagnosticarea bila și bara stabilizatoare 4Diagnosticarea bila și bara stabilizatoare 5Diagnosticarea bila și bara stabilizatoare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre