• RU
 • Diagnosticare electrică auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Diagnosticarea echipamentelor electrice a automobilelor are ca scop identificarea defectiunilor in diverse noduri. Cel mai des sunt verificate acumulatorul, generatorul si starterul. Procesul are loc cu ajutorul unui motor test si verifica asigurarea cu energie electrica a diverselor componente. Curentul de descarcare trebuie sa ajunga la 5-10 amperi in decurs de cca 30 secunde.

  Atunci cand este verificat acumulatorul trebuie de atras atentia la un aspect important. Tensiunea nu trebuie sa fie mai joasa de 10 volti. Atunci cand este verificat acumulatorul, se recurge la masurile urmatoare:

  1. trebuie de curatat suprafata de murdarii. Procedura trebuie de facut nu mai putin de o data pe luna;
  2. trebuie curatate contactele acumulatorului;
  3. contactele si suportul bateriei trebuie monitorizate;
  4. de curatat toate orificiile ventilarii;
  5. trebuie de verificat nivelul de electrolizi;
  6. incarcare - descarcare baterie.

  Metode de diagnosticare a echipamentelor electrice

  Acum, distingem 3 metode principale de diagnosticare a echipamentelor electrice. Vorbim de tip de diagnosticare stationar si de bord (2 tipuri):

  1. stationar - nu se conecteaza la sistemul electric. Nu depind de el. Cu ajutorul acestui tip de diagnosticare, se verifica sistemul de aprindere. Masurile mai sunt denumite motor - teste.
  2. metoda diagnosticare de bord care identifica defectiunile cu ajutorul unor coduri.
  3. o alta metode de diagnosticare de bord, care implica utilizarea unui scaner. Scanerul este conectat la sistemul electric si cauta defectiunile.

  Unde se poate de efectuat diagnosticarea echipamentelor electrice intr-un automobil?

  Cauciucuridevara.md este solutia ideala pentru deservirea automobilului dumneavoastra. Suntem mereu gata sa va consultam si sa rezolvam orice problema. Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase. Va ganditi cam cat ar costa diagnosticarea tehnica a automobilului? Procedura va costa de la 220 de lei. Pretul final va depinde de marca automobilului. Lucrarile la noi in service sunt efectuate calitativ si in termen scurt. Atragem o atentie minutioasa fiecarui client. Nu ezitati! Alegeti cauciucuridevara!

  Autoservice nostru
  Diagnosticare electrică 1Diagnosticare electrică 2Diagnosticare electrică 3Diagnosticare electrică 4Diagnosticare electrică 5Diagnosticare electrică 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre