• RU
 • Diagnosticarea transmisiei automate și a cutiei de viteze robotizate

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cu totii stim destinatia unei cutii de viteze, sau este cineva care nu stie? Cu ajutorul acestui dispozitiv se schimba vitezele in timpul de deplasare. Acestea pot fi mecanice sau automate. O cutie de viteze automata este mult mai comoda de utilizat, deoarece este mult mai usor de manevrat. Atunci cand exista suspiciuni in functiunea normala a acesteia, este necesara diagnosticarea cutiei de viteze automate.

  Cand se face diagnosticarea unei cutii de viteze automate

  In general diagnosticarea intregului automobil se recomanda de facut macar o data pe an, pentru a preveni diverse riscuri. Dar daca observati incalcari ale functiunii acestuia, trebuie sa va adresati si mai devreme la service. De exemplu, daca apare intrebarea cand trebuie de facut diagnosticarea cutiei de viteze automate, atrageti atentia la urmatoarele semnale:

  1. alunecarea masinii;
  2. un mod de viteza nu functioneaza;
  3. se efectueaza schimbarea de viteze, dar automobilul nu functioneaza;
  4. se aud zgomote si batai in timpul schimbarii de viteze;
  5. schimbarea de viteze are loc de la sine;
  6. observati scurgeri de ulei;
  7. se simte un miros de ars.

  Ce prevede procedura?

  Procedura de diagnosticare este posibila doar in cadrul unui service specializat. Este nevoie de echipamente anumite, dar si de mesteri cu cunostinte si experienta ample. Totusi, va prezentam in linii generale in ce consta procedura data. Diagnosticarea unei cutii de viteze robotizate prevede urmatoarele actiuni:

  1. citirea codurilor de eroare pentru unitatea de control a transmisiei automate;
  2. stergerea erorilor istorice (history dtc);
  3. efectuarea unui test de diagnostic;
  4. procedura de calibrare;
  5. se face un test drive cu scopul determinarii functionarii corecte a sistemelor de control ale transmisiei automate;
  6. verificarea corectitudinii blocarii convertizorului de cuplu;
  7. controlul alunecarii la schimbarea vitezelor, prin diferenta de rotatie a arborilor de intrare si de iesire ale transmisiei automate.

  Rezultatul procedurii va identifica defectiunile si se vor decide masurile de reparatie.

  Unde pot sa ma adresez referitor la diagnosticarea cutiei de viteze automate?

  Nu functioneaza cutia de viteze? Cauciucuridevara va vine in ajutor. Aici lucreaza o echipa de specialisti remarcabili. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. Daca vorbim de diagnosticarea cutiei de viteze automate mai exact, aceasta v-ar putea costa undeva de la 190 lei. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Diagnosticarea transmisiei robotizate și a transmisiei automate 1Diagnosticarea transmisiei robotizate și a transmisiei automate 2Diagnosticarea transmisiei robotizate și a transmisiei automate 3Diagnosticarea transmisiei robotizate și a transmisiei automate 4Diagnosticarea transmisiei robotizate și a transmisiei automate 5Diagnosticarea transmisiei robotizate și a transmisiei automate 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre