• RU
 • Dezinfectarea sistemului de ventilație

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce reprezinta in sine dezinfectarea sistemului de ventilatie auto? Prin acest termen intelegem prelucrarea suprafetelor interioare ale conductelor de ventilare cu solutii speciale, menite sa distruga fel de fel de bacterii si virusi. De asemenea, sunt distruse si diverse toxine! Astfel, in salon aerul va fi curat si sanatos!

  Dezinfectarea sistemului de ventilatie - ce parti ale automobilului cuprinde?

  Dezinfectia sistemului de ventilatie cuprinde mult mai multe zone ale automobilului, decat pare la prima vedere. Sa vedem care sunt ele:

  1. Demontarea filtrului de habitaclu uzat.
  2. Curatarea canalelor sistemului de climatizare a masinilor cu aer comprimat.
  3. Curatarea radiatoarului si evaporatorului aparatului de aer conditionat cu aer comprimat.
  4. Prelucrarea canalelor de circulatie a aerului, grilajelor radiatoarelor si evaporatorului cu solutii speciale antibacteriene, antimucegai.
  5. Curatarea sistemului de incalzire a salonului automobilului.
  6. Eliminarea mirosului de tutun.
  7. Dezinfectie interioara.
  8. Instalarea unui nou filtru de habitaclu.

  Adresandu-va la un service specializat, veti avea parte de o deservire rapida si calitativa, si fara risc in principal. Ceea ce in conditii casnice este practic imposibil de realizat. Procedura costa de la 93 de lei.

  Dezinfectarea sistemului de ventilatie - avantaje

  Dezinfectarea sistemului de ventilare este o procedura ce trebuie executata periodic. Acum sa vedem mai in detalii care sunt avantajele unei asemenea proceduri:

  1. Distrugerea microorganismelor (microbi, bacterii, virusi, ciuperci etc.);
  2. Eliminarea mirosurilor neplacute;
  3. Profilaxia bolilor respiratorii.

  Dupa cum vedeti, dezinfectarea sistemului de ventilatie influenteaza pozitiv asupara starii dumneavoastra de sanatate. Plus, va ridica si gradul de confort. Dupa procedura aerul va fi curat ca dupa ploaie.

  Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara este acel centru, care va scoate de la ananghie, cand aveti probleme cu automobilul. Aici beneficiati de un suport considerabil! Echipa noastra de profesionisti va sta, mereu, la dispozitie. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru salvarea automobilului dumneavoastra. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti. Nu ratati sansa de a va deservi automobilul la cele mai bune conditii din oras! Alegeti cauciucuridevara! Va asteptam la noi cat mai curand!

  Autoservice nostru
  Dezinfectarea sistemului de ventilație 1Dezinfectarea sistemului de ventilație 2Dezinfectarea sistemului de ventilație 3Dezinfectarea sistemului de ventilație 4Dezinfectarea sistemului de ventilație 5Dezinfectarea sistemului de ventilație 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre