• RU
 • Dezinfectarea interiorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Fiecare sofer iubeste ca automobilul sau sa fie curat, mai ales salonul. Si chestia consta nu doar in lipsa de murdarii, ci si in lipsa bacteriilor, ciupercilor, mucegaiului si a altor microorganisme. Ca toti acesti paraziti sa fie eliminati, se recurge la o dezinfectie interioara auto. Doriti sa va bucurati de un aer curati in interiorul automobilului, recurgeti la procedura data! Aveti grija de sanatatea dumneavoastra!

  Care sunt plusurile unei dezinfectii a interiorului automobilului?

  In caz de aveti nevoie de dezinfectia salonului, trebuie sa va adresati numai la specialisti! Numai ei vor dezinfecta salonul ca la carte. Toata lumea stie cat de bine este sa dezinfectezi salonul, dar haideti sa vedem in detalii ce beneficii aduce procedura data:

  1. - microorganismele vor muri indata si pentru totdeauna (virusi, bacterii, mucegai, ciuperci s..a);
  2. - este prevenita aparitia ulterioara a acestor microorganisme;
  3. - mirosurile neplacute vor disparea;
  4. - vor disparea diversi alergeni;
  5. - procesul nu ia mult timp;
  6. - sistemul de aer conditionat este dezinfectat complet;
  7. - asigurarea unui aer curat, benefic pentru sanatate.

  Care este pretul procedurii? Acesta incepe de la 452 lei. Vi se pare mult? Acesta nu este un pret atat de mare comparativ cu beneficiile pe care le aduce procedura confortului si sanatatii dumneavoastra!

  Dezinfectia salonului auto in Chisinau

  Cauciucuridevara este service-ul perfect pentru automobilul dumneavoastra! Nu mai trebuie sa cautati altele! La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Specialistii cei mai buni din domeniu va asteapta! Acestia vor gasi metoda potrivita in scopul de a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Efectuam lucrari calitative si in mod rapid;
  3. - Detinem echipament si utilaj de ultima generatie;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - Preturi foarte bune va propunem. Nu veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau!

  Nu va vine a crede? Faceti-ne o vizita! Veti vedea cu ochii proprii totul! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Dezinfectarea interiorului mașinii 1Dezinfectarea interiorului mașinii 2Dezinfectarea interiorului mașinii 3Dezinfectarea interiorului mașinii 4Dezinfectarea interiorului mașinii 5Dezinfectarea interiorului mașinii 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre