• RU
 • Despre magazinul nostru online

  Compania noastră «Cauciucuridevara»deja de un timp îndelungat se ocupă de comercializarea anvelopelor de vară în Moldova. Pe parcursul activității noastre dinamice noi am reușit să ne recomandăm pozitiv, să acumulăm experiență și să câștigăm încrederea conducătorilor auto moldoveni. Noi nu ne oprim la rezultatele obținute, iar datorită nivelului înalt de deservire și a abordării individuale față de clienți, baza cumpărătorilor permanenți ai companiei noastre este în continuă creștere. Online magazinul nostru vă va ajuta să faceți cunoștință cu cele mai bune modele de anvelope de vară de la cele mai faimoase brand-uri din lume, iar de asemenea să obțineți cea mai detaliată informație despre fiecare anvelopă în parte, ca să faceți alegerea finală corectă și să rămâneți mulțumit.

  Cauciucuridevara –este o echipă unită de profesioniști, care sunt întotdeauna bucuroși și pregătiți să vă ofere consultația necesară referitor la orice întrebare. Ei întotdeauna își perfecționează competențele și cunoștințele, pentru a presta cele mai calitative servicii. Misiunea angajaților noștri –a garanta siguranța maximă pe drum, atât pentru șoferi, pasageri, cât și pentru pietoni și alți participanți la traficul rutier, oferind doar produse de calitate. Scopul companiei noastre este consolidarea poziției de lider în acest domeniu. Și aceasta, în primul rând, ține nu de cantitatea vânzărilor, ci de calitatea deservirii clienților, profesionalismului lucrătorilor și a recunoașterii printre conducători auto. Noi dorim să atingem acel nivel, ca la necesitate fiecare conducător de mașină să fie sigur că apelând la noi, el va obține servicii de calitate și un produs excepțional. Noi –suntem alegerea utilității maxime pentru dumneavoastră și mașina voastră.

  Iată de ce conducătorii auto ne aleg pe noi:

  Noi ne-am stăruit să facilităm maximal procesul de procurare a anvelopelor de vară, pentru ca fiecare conducător de mașină, fără nici o problemă, să poată cumpăra perechea care îl interesează. Online magazinul nostru vă permite să alegeți rapid anvelopele de vară necesare, datorită informației detaliate despre fiecare anvelopă, catalogului comod de anvelope și fotografiilor detaliate.

  Avantajele noastre deja au fost apreciate de mii de conducători auto din Moldova, a venit timpul și dumneavoastră să vă convingeți de faptul că procurând împreună cu Cauciucuridevara este mult mai simplu și comod!