• RU
 • Depozit de depozitare a anvelopelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Fiecare sofer stie ca trebuie sa fie asigurat cu anvelope de vara si iarna, iar schimbul acestora de la sezon la sezon trebuie de realizat fara intarziere. In caz contrar, sunteti supusi riscului de accidente si amenzi usturatoare:

  1. Va inchipuiti situatia cand v-ati pornit la drum cu cauciucuri de vara, dar timpul este rau? Este pericol de lunecus. Doamne fereste ce se poate intampla? Am inteles cat de importanta este trecerea de la sezon la sezon.
  2. Dar ce facem cu problema de depozitare cauciucuri, pe care nu le folosim intr-un sezon sau altul? Acestea ocupa foarte mult spatiu si nu fiecare dispune de acesta. Mai ales daca traiti intr-un apartament.
  3. Plus, pastrarea cauciucurilor acasa, strica semnificativ, si aspectul de interior. Casa sau apartamentul arata mai degraba a depozit, decat a locuinta!

  Ei bine, din aceste motive a si fost inventat serviciul de depozit anvelope.

  Depozitul de anvelope

  Pentru comoditatea dumneavoastra va oferim servicii de pastrare a anvelopelor. Uitati de grijile de a pastra anvelopele in propria locuinta! Nu e de ajuns ca ocupa o multime de loc si te impiedici mereu de ele, dar si strica atmosfera de comoditate de acasa. Datorita serviciului nostru de depozitare anvelope, toate aceste griji au ramas in trecut. Este de ajuns doar sa ne apelati, si specialistii nostri vor veni imediat si vor lua anvelopele la pastrare. Avem un depozit mare unde pastram anvelopele de diverse tipuri de la diferite marci de automobile. Este precum un hotel cauciucuri. Nu trebuie sa va faceti griji referitor la pastrarea lor. O multime de oameni apeleaza la asemenea servicii si totul e ok. Conditiile de pastrare in depozit sunt foarte bune. La schimbarea sezonului veti primi cauciucurile inapoi asa cum ni le-ati dat. Pretul de pastrare depinde de perioada pentru care doriti sa le depozitati.

  Unde pot beneficia de depozitare anvelope pret avantajos?

  Nu stiti unde sa va adresati referitor la depozitare cauciucuri pret avantajos? Noi va oferim o mana de ajutor! Cauciucuridevara este locul ideal pentru pastrarea anvelopelor dumneavoastra! Ele vor fi pastrate, cu grija, in al nostru depozit anvelope noi. Venim acasa la dumneavoastra si le luam si tot acasa vi le aducem. Este foarte comod. Pretul pentru perioada maxima de pastrare care este de 6 luni, va fi de la 642 de lei. Pentru noi de o importanta majora reprezinta faptul ca clientii nostri sa ramana multumiti, asa ca depunem toata straduinta pentru asta. Alegeti cauciucuridevara! Mai buna alegere nici ca se poate de facut!

  Autoservice nostru
  Depozitarea sezonieră a anvelopelor 1Depozitarea sezonieră a anvelopelor 2Depozitarea sezonieră a anvelopelor 3Depozitarea sezonieră a anvelopelor 4Depozitarea sezonieră a anvelopelor 5Depozitarea sezonieră a anvelopelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre