• RU
 • Defecțiuni ale motorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Depanarea motorului consta in verificarea tuturor pieselor cu privire la corespunderea cu cerintele tehnice. In acest sens sunt utilizate instrumente de masurare. Piesele care nu corespund parametrilor impusi trebuie reparate sau inlocuite. Tineti minte ca reparatiile si inlocuirile care nu se fac la timp duc la cheltuieli si mai mari!

  Cum se face o depanare motor?

  Depanarea motorului trebuie încredintata doar specialistilor. Pentru a realiza totul cu brio este nevoie de cunostinte speciale si experienta mare, dar si de conditiile de lucru. Asta e posibil doar la un service dotat cu toate cele necesare. Totul trebuie sa fie respectat ca procedura sa fie utila:

  1. - Primul pas consta in analiza vizuala. Atunci cand motorul este dezasamblat, specialistii vor identifica defectiunile pieselor;
  2. - Se fac masurarile necesare. Se vor compara datele sa corespunda cu cele impuse de normele tehnice;
  3. - Sortarea. Dupa verificare piesele sunt impartite in trei categorii. Piesele care nu pot fi reparate se clasifica in prima, ele vor trebui inlocuite. Piesel care pot fi restaurate - a doua categorie. In a treia categorie intra piesele care corespund tuturor normelor.

  Procedura data permite de a stabili starea motorului si a intreprinde masurile de reparatii necesare. Depanarea este recomandata si atunci cand procurati un automobil de mana a doua sau un motor nou. Este necesar de cunoscut starea exacta a acestora. De asemenea, procedura de depanare permite de a afla si daca au fost intreprinse reparatii anterior. Unele piese nu pot fi reparate din start, si la defectarea lor necesita de a fi inlocuite. Depanarea motorului va costa de la 985 lei.

  Depanarea motorului in Chisinau

  Unde pot face depanarea motorului? Cauciucuridevara este un centru auto, la care va puteti adresa fara nici o grija! Aici veti avea parte de tot suportul necesar. Specialistii nostri in domeniul de deservire auto au o mare experienta. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Plus ca si preturile noastre sunt foarte atractive. Avem conditiile cele mai avantajoase din oras. Nu va vine sa credeti? Faceti o vizita! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Defecte ale motorului 1Defecte ale motorului 2Defecte ale motorului 3Defecte ale motorului 4Defecte ale motorului 5Defecte ale motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre