• RU
 • Curățarea uscată și restaurarea interiorului mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Curatarea chimica reprezinta o serie de masuri menite de a combate diverse tipuri de murdarii, bacterii etc. Este o procedura strict necesara, caci si cel mai curat automobil cu cel mai grijuliu stapan, se murdareste odata si odata. Distingem 3 tipuri de curatatorie chimica auto:

  1. Obisnuita. In acest caz nu se presupune demontarea elementelor oarecare. Totul se face fara asta.
  2. Curatarea auto cu demontarea partiala. Procesul de curatare si prelucrare cu diverse solutii se face dupa demontarea scaunelor.
  3. Curatarea cu demontarea completa. Astfel sunt demontate toate elementele din salon, chiar si accesoriile, ca totul sa fie curatit absolut.

  In afara, de aceasta clasificare mai distingem si curatarea uscata si umeda. In primul caz se utilizeaza perii si soluti, in al doilea - echipament si solutii specializate. Alegand cea de-a doua varianta, excludeti riscul de a deteriora careva piese din automobilul dumneavoastra. Curatarea chimica incepe de la 2000 lei.

  Restaurarea salonului

  Restaurarea salonului este o procedura potrivita pentru a-i oferi acestuia un aspect placut, o viata noua. Insa, trebuie de purces la restaurare, numai dupa ce totul va fi curatit de murdarii. Restarurarea unui salon se axeaza pe urmatoarele directii:

  1. restaurarea pieselor din plastic. Se au in vedere toate elementele din plastic, accesoriile etc.
  2. restaurarea scaunelor. Aici putem avea in vedere schimbarea pielii;
  3. retapitarea diverselor parti. Cel mai des se face retapitare usi, pardosea, tavan, volan, iarasi - scaune;
  4. nu trebuie de uitat si de vopsire.

  Incredintati toate lucrarile specialistilor. In asa caz, veti exclude o serie de intamplari neplacute. Restaurarea salonului are preturi pentru fiecare element in parte. Aici depinde de si de metoda de restaurare, gravitatea defectelor etc. In general, pretul incepe de la 300 de lei.

  Curatarea chimica si restaurarea salonului - unde le pot face?

  Va ganditi unde sa faceti curatatorie chimica hipoalergenica sau restaurarea salonului? Veniti in centrul de deservire auto cauciucuridevara! Aici avem specialisti talentati si consacrati, care va asteapta. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Centrul nostru dispune de un utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom presta serviciile la pret avantajos.

  Autoservice nostru
  Curățarea uscată a mașinilor 1Curățarea uscată a mașinilor 2Curățarea uscată a mașinilor 3Curățarea uscată a mașinilor 4Curățarea uscată a mașinilor 5Curățarea uscată a mașinilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre