• RU
 • Curățarea uscată hipoalergenică a interiorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Automobilul este un atribut indispensabil in viata contemporana! Cu ajutorul acestuia te deplasezi oriunde vrei, la serviciu, in afara orasului, copii sunt dusi acasa etc. Este imposibil fara el. In afara de faptul ca acesta sa functioneze bine, acesta trebuie sa fie si intr-o stare de curatenie ideala. O curatatorie chimica hipoalergenica este varianta ideala pentru a asigura asta.

  Avantajele curatatoriei chimice

  Inca stati pe ganduri daca sa faceti o curatare chimica sa unu? Noi va spulberam toate indoielile! O curatare chimica profesionala are o multime de avantaje:

  1. Curatarea chimica va elimina toate defectele,atat din exterior cat si din interior. Cele mai dificile pete vor fi indepartate cat ai zice peste!
  2. Toate mirosurile neplacute vor fi eliminate datorita procedurii date. In schimb va veti bucura de un aer proaspat!
  3. Solutiile chimice utilizate pentru curatare nu vor afecta nicidecum starea tapiteriei sau a altor materiale din salon. Culoarea sau structura acestora nu va avea de suferit!
  4. Elementele textile vor deveni si mai moi.
  5. Rezistenta la diversi patogeni, factori nocivi etc. 

  Pentru a beneficia de procedura data, adresati-va la un service auto specializat. Desi o curatare chimica pare usor de facut la prima vedere, totusi, in conditii casnice nu este chiar bine de facut asta. Un service auto dispune de tot echipamentul necesar si de cadre profesioniste. O curatare chimica va costa de la 2127 de lei.

  Unde pot beneficia de curatarea chimica hipoalergenica?

  Doriti sa curatati automobilul? Stati pe ganduri unde sa va adresati? Veniti la centrul de deservire auto cauciucuridevara. Aici lucreaza o echipa de profesionisti remarcabili. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Curățare uscată hipoalergenică 1Curățare uscată hipoalergenică 2Curățare uscată hipoalergenică 3Curățare uscată hipoalergenică 4Curățare uscată hipoalergenică 5Curățare uscată hipoalergenică 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre