• RU
 • Curățarea uscată a portbagajului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Curatarea portbagajului nu difera prea mult de curatarea salonului auto, doar ca poate fi mai complicata. In portbagaj pot fi urme de ulei, combustibil si alte diverse solutii legate de exploatarea autoturismului, gunoi de la roti etc. Iata de ce pentru o curatatorie chimica a portbagajului pot fi necesare solutii mai puternice. Nu ezitati si adresati-va la un centru de deservire auto chiar acum!

  Etapele de curatare a portbagajului

  Procedura de curatare a portbagajului decurge in urmatoarele etape:

  1. - in primul rand se elibereaza portbagajul de tot continutul din acesta;
  2. - folosirea unui aspirator pentru a curati tot praful si alt tip de gunoi;
  3. - curatarea chimica uscata sau umeda;
  4. - la final se face uscarea.

  In dependenta de tipul murdariilor, specialistii de la centru vor alege metoda de combatere a acestora. Datorita curatarii salonul va fi proaspat si curat, va fi mai rezistent pe viitor la murdarii. Nu amanati procedura, daca simtiti ca este nevoie de a o face. Aveti grija de confort si sanatate, caci microorganismele din portbagaj pot sa se raspandeasca in salon, daca nu faceti la timp curatarea portbagajului. La un centru de deservire auto pretul pentru procedura de inlocuire incepe cu 180 lei.

  Curatarea chimica a portbagajului in Chisinau

  Curatarea chimica a portbagajului este ceea de ce aveti nevoie acum? Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si curatarea chimica a portbagajului: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Curățarea uscată a portbagajului auto 1Curățarea uscată a portbagajului auto 2Curățarea uscată a portbagajului auto 3Curățarea uscată a portbagajului auto 4Curățarea uscată a portbagajului auto 5Curățarea uscată a portbagajului auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre