• RU
 • Curățarea uscată a podelei mașinilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Podeaua salonului este una dintre cele mai expuse la murdarire zone din automobil. Acumularea de praf, noroi, microorganisme este inevitabila. Unde mai adaugi si pasagerii iresponsabili, care nu-si sterg incaltamintea, atunci cand intra in masina. Sau atunci cand ies din masina lasa gunoi pe podea. Mai pe scurt surse de murdarire sunt cu duiumul. Cum pot sa scap de toate astea? Raspunsul este simplu - curatarea chimica a podelei!

  Cum decurge masura data?

  Mai exista cei ce nu stiu ce e asta o curatare chimica? O curatare chimica a podelei se axeaza pe urmatoarele proceduri:

  1. - sunt scoase covorasele;
  2. - cu ajutorul unui aspirator este strans tot gunoiul de pe jos;
  3. - este necesar de stabilit tipurile de murdarii si metodele de combatere a acestora;
  4. - se foloseste o spuma speciala, compusa din diferiti agenti chimici. Aceasta este indepartata dupa ce distruge toata murdaria;
  5. - utilizarea generatorului de aburi pentru eliminarea petelor dificile;
  6. - suprafata este uscata.

  Desigur ca cineva va poate sfatui s-o faceti si acasa, dar credeti-ne, nu merita efortul. Fara cunostintele si experienta necesara s-ar putea sa deteriorati ceva sau cumpara solutii chimice nocive pentru sanatate. La un centru de deservire auto, insa, procedura va fi eficienta! Pretul incepe de la 271 lei.

  Curatarea chimica a podelei auto in Chisinau, unde sa ma adresez?

  Pentru a va deservi automobilul personal, veniti la cauciucuridevara. La noi veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, chiar si curatarea chimica a podelei: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Curățarea uscată a podelelor 1Curățarea uscată a podelelor 2Curățarea uscată a podelelor 3Curățarea uscată a podelelor 4Curățarea uscată a podelelor 5Curățarea uscată a podelelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre