• RU
 • Curățarea uscată a plafonului mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Tavanul este o parte a salonului, care este supus si el murdaririi, chiar daca nu pare asa la prima vedere. Praful, fumul de tigara, bacteriile - toate acestea sunt si inamicii tavanului. Unde mai pui ca murdaria aceasta afecteaza sanatatea celor din salon, nu doar strica confortul. Asadar, curatarea uscata a tavanului este ceea de ce aveti nevoie in asa situatie! Asa ca nu lasati de azi pe maine si plecati fuguta la un service pentru a curata tavanul!

  Ce presupune curatarea chimica a tavanului?

  Va intrebati in ce consta o curatare chimica a tavanului? Procedura de curatare chimica a tavanului se axeaza pe urmatoarele actiuni:

  1. - eliminarea murdariei ce s-a acumulat in tapiteria tavanului;
  2. - eliminarea prafului;
  3. - mirosul neplacut este eliminat;
  4. - sunt eliminate petele (de grasime, sare, vopsea etc.);
  5. - urme de la fumul de tigara;
  6. - distrugerea microorganismelor (ciuperci, mucegai, bacterii etc.);
  7. - stergerea urmelor solutiilor de curatare;
  8. - restabilirea aspectului exterior.

  Nu amanati adresarea la service, daca observati ca tavanul sau oricare alta parte a salonului s-a murdarit. In joc este nu doar confortul, ci si sanatatea dumneavoastra si a pasagerilor automobilului. Curatarea se va face cu abur fierbinte, aspiratoare cu duze speciale, precum si alte dispozitive de acest gen. Curatarea costa de la 135 lei in sus.

  Curatarea chimica a tavanului in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal si, anume, de a face curatarea chimica a tavanului este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Detinem echipamente si utilaj de ultima ora;
  4. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Nu mai stati pe ganduri! Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii exceptionale stau la discretie! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Curățarea uscată a plafonului 1Curățarea uscată a plafonului 2Curățarea uscată a plafonului 3Curățarea uscată a plafonului 4Curățarea uscată a plafonului 5Curățarea uscată a plafonului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre