• RU
 • Curățarea uscată a cardului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toata lumea vorbeste despre curatarea podelei, curatarea tavanului din salonul auto, dar mai putin se aude despre curatarea chimica a cardurilor auto. Cardurile auto sunt supuse si ele murdaririi si inca cat de tare. In afara de praf, bacterii mai includem si factorul uman, adica comportamentul iresponsabil al pasagerilor. Toate acestea nu doar ca strica aspectul exterior, dar si reprezinta un pericol imens pentru sanatate. O curatatorie chimica card auto va readuce totul la aspectul initial.

  Ce presupune o curatare chimica a cardurilor?

  Orice procedura privind deservirea automobilului, inclusiv si curatarea trebuie incredintate unui service auto. Doar acolo problema se va rezolva sigur si rapid. In ceea ce priveste curatarea cardurilor auto, iata care sunt etapele:

  1. - sunt scoase toate obiectele din buzunarele usilor;
  2. - cu ajutoul unui aspirator absoarbem tot praful;
  3. - din buzunarele cardurilor este curatata toata murdaria prezenta acolo;
  4. - toata suprafata este curatata chimic;
  5. - petele puternice sunt prelucrate bine;
  6. - solutiile de curatare sunt spalate cu apa, dupa ce si-au facut meseria;
  7. - toata suprafata cardurilor se usuca la final.

  Pretul pentru acest fel de curatare incepe de la 75 lei per card. Nu economisiti banii pe sanatatea dumneavoastra, faceti imediat curatarea cardurilor!

  Curatarea chimica a cardurilor auto in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Detinem utilaj extra modern si echipament avansat;
  4. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau! 

  Considerati ca asa ceva nu este posibil? Efectuati o vizita si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Curățarea uscată a cardului auto 1Curățarea uscată a cardului auto 2Curățarea uscată a cardului auto 3Curățarea uscată a cardului auto 4Curățarea uscată a cardului auto 5Curățarea uscată a cardului auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre