• RU
 • Curățarea umedă a interiorului mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Exista oare vreun sofer care nu face curatarea umeda la automobilul sau? Daca da, atunci va recomandam neaparat sa o faceti! Curatarea umeda a automobilului se face in cazul cand acesta este intr-un stadiu avansat de murdarire. O curatare umeda presupune utilizarea unor solutii de calitate inalta, care va ajuta sa scapati de murdarie in modul cel mai eficient. Procedura de curatare a salonului este recomandata de a se face macar odata pe saptamana.

  Ce presupune curatarea umeda?

  Pentru a evita acumularea de praf, noroi, aparitia diverselor microorgansime care pot afecta grav sanatatea dumneavoastra si a pasagerilor, se recomanda curatarea umeda. Curatarea aceasta presupune urmatoarele actiuni:

  1. - folosirea diferitor dispozitive pentru a indeparta praful si noroiul;
  2. - suprafetele din plastic sunt prelucrate atent cu o carpa;
  3. - sunt lichidate orice pete ce pot aparea in urma procedurii.

  Curatarea umeda este mult mai avantajoasa decat cea chimica si decurge mai rapid. Nu starneste alergii. Aveti grija de sanatatea si confortul dumneavoastra, duceti-va la un service auto pentru a face procedura aceasta. Pretul incepe de la 112 lei. Nu amanati pe maine ceea ce puteti face astazi!

  Curatarea umeda in Chisinau

  Doresc sa fac curatarea umeda a automobilului? Recomandati-mi, va rog, un service! Centrul potrivit pentru a face curatarea umeda la automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Utilaj de ultima generatie;
  4. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Mai aveti unele indoieli? Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Curățare umedă 1Curățare umedă 2Curățare umedă 3Curățare umedă 4Curățare umedă 5Curățare umedă 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre