• RU
 • Curatarea supapei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Curatarea supapei - principii de functionare

  Supapa - ce este asta? Ce menire are? Supapa de acceleratie regleaza procesul de alimentare cu aer, necesar formarii amestecului combustibil-aer, catre galeria de admisie a motorului. Amortizorul se deschide putin in momentul in care apasati pedala de acceleratie - cu cat acest lucru se intampla mai intens, cu atat mai mult aer intra in camera de ardere. Plus la toate, este mai mare numarul de rotatii pe care motorul le produce.

  Aerul care patrunde in motor prin supapa de acceleratie nu este steril. In el se gasesc diverse impuritati, care cu timpul gramadesc straturi de murdarii. Deci, cauzele murdaririi supapei ar consta in:

  1. combustibil de calitate proasta;

  2. uzura cilindrului;

  3. defectiunea sistemului de ventilare a carterului.

  Procesul de curatare supape motor benzina este foarte important. Majoritatea masinilor de buget sunt echipate cu o acceleratie mecanica. Amortizorul sau are un senzor de pozitie (TPS) si un regulator de turatie in gol (IAC), care este adesea numit si senzor. Aceste mecanisme permit masinii sa se deplaseze si ajuta la mentinerea vitezei optime a arborelui, in functie de sarcina din reteaua de bord.

  Etapele de curatare supape

  1. Mai intai de toate trebuie de ajuns la amortizorul in sine. Pentru a face aceasta, trebuie de indepartat conducta de aer, care merge de la amortizor la filtrul de aer.

  2. Al doile pas consta in scoaterea amortizorului. Pentru a face acest lucru, sunt desurubate cateva suruburi de fixare. Plus la asta, sunt deconectati conectorii necesari.

  3. Este important de a utiliza un produs de curatare pentru carburator. Aveti la dispozitie o mare varietate.

  4. Este necesar de sters amortizorul din exterior si din interior.

  5. De asemenea, trebuie de curatat grila de protectie.

  6. Nodul este asamblat in ordine inversa.

  Am nevoie de curatat supape, unde ma pot adresa?

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti curatare supape admisie sau curatare supape injectie directa, veniti la cauciucuridevara. O echipa minunata de specialisti consacrati este gata sa va deserveasca. Vom rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, o curatare supape motor o sa va coste undeva 780 lei. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Curățarea supapei de accelerație 1Curățarea supapei de accelerație 2Curățarea supapei de accelerație 3Curățarea supapei de accelerație 4Curățarea supapei de accelerație 5Curățarea supapei de accelerație 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre