• RU
 • Curățarea sistemului de aer condiționat și curățarea antibacteriană cu ozon

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Soferii petrec mult timp la volan, fie zi sau noapte, vara sau iarna. De o necesitate enorma este o temperatura optima pentru a te simti bine! Vara mai ales, cand caldurile sunt insuportabile, nici nu-ti poti imagina viata fara un conditioner. Un aparat de aer conditionat este un dispozitiv util, care asigura o temperatura confortabila in salon! Cu timpul, in acest dispozitiv se acumuleaza murdarii, fel de fel de bacterii, ciuperci, mucegai, aparand un miros neplacut. Toate acestea pot cauza riscuri a diferitor boli. Spalarea sistemului de aer conditionat este solutia optima pentru izbavirea de acest miros si a preveni bolile date.

  Spalarea de aer conditionat si curatarea cu ozon

  Spalarea de aer conditionat, sau cum i se mai zice - curatarea antibacteriala, va omori toate microorganismele, care sunt foarte periculoase pentru sanatatea omului.  

  Curatarea cu ozon va inlatura mirosurile neplacute ale fumului de tigara, mucegaiului, miros de animale, miros de vopsele si mancare etc. Toate acestea vor fi inlaturate fara urma. Inca mai stati pe dubii? Procedura are urmatoarele avantaje:

  1. - curatarea cu ozon este cu 51 % mai efectiva decat clorul si actioneaza mai repede;
  2. - ozonul patrunde oriunde;
  3. - omoara toate microorganismele;
  4. - nu este nociva pentru oamenii cu alergie.

  O curatare aparatului de aer conditionat cu ozon va costa de la 285 lei. Acest pret nici nu se poate compara cu sanatatea si confortul dumneavoastra! Nu ezitati si plecati cat mai repede la un centru de deservire auto pentru a face procedura asta.

  Unde pot sa fac curatarea aerului conditionat?

  Nu stiti la ce service sa va duceti pentru spalarea si curatarea aerului conditionat? Cel mai bun loc pentru procedura data este cauciucuridevara. Cauciucuridevara va va face sa uitati de toate problemele automobilului dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Preturile pentru serviciile noastre sunt accesibile pentru buzunarul fiecaruia. Va vine greu sa credeti? O vizita la noi va va spulbera toate indoielile! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Curățarea sistemului de aer condiționat și curățarea antibacteriană cu ozon 1Curățarea sistemului de aer condiționat și curățarea antibacteriană cu ozon 2Curățarea sistemului de aer condiționat și curățarea antibacteriană cu ozon 3Curățarea sistemului de aer condiționat și curățarea antibacteriană cu ozon 4Curățarea sistemului de aer condiționat și curățarea antibacteriană cu ozon 5Curățarea sistemului de aer condiționat și curățarea antibacteriană cu ozon 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre