• RU
 • Curățarea rezervorului de combustibil diesel

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Rezervorul de combustibil este acel recipient al automobilului unde este pastrat combustibilul. Cu timpul acesta este supus defectiunii, coroziunii in special. In asa situatie curatarea rezervorului de combustibil este unica sansa de a-i prelungi viata.

  Cauzele murdaririi rezervorului de combustibil

  Inainte de a trece la solutiile de curatare a rezervorului de combustibil, sa atragem atentia la cauzele murdaririi acestuia, pentru a nu repeta asa greseli in viitor. Murdarirea, coroziunea rezervorului de combustibil are loc din mai multe cauze:

  1. - contactul permanent cu un mediu agresiv;
  2. - folosirea unui combustibil de calitate proasta, ce are in componenta multe impuritati;
  3. - nu sunt folosite solutii speciale pentru curatarea rezervorului de combustibil.

  Asadar, cu cauzele ne-am clarificat! Va intrebati cum sa va dati seama ca rezervorul de combustibil necesita curatare? Cel mai raspandit simptom in situatia data sunt intreruperile in functiune a motorului la viteze mici. Impuritatile din combustibil nu-i permit motorului sa functioneze la maxim. Zgomote la marirea vitezei, consumul excesiv de combustibil, sonda lambda nu functioneaza, pedala de acceleratie e prea sensibila la atingere.

  Curatarea rezervorului este o procedura care trebuie facuta mai des, pentru a mentine starea lui. Procedura va costa 2860 de lei. Nu trebuie lasat rezervorul sa se contamineze prea tare. Aveti grija de autoturismul dumneavoastra!

  Curatarea rezervorului de combustibil in Chisinau

  Nu stiti la ce service sa faceti curatarea rezervorului de combustibil? Noi venim cu un indiciu in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul necesar in problemele aparute: 

  1. - Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile de curatare a rezervorului de combustibil se vor efectua calitativ si rapid;
  3. - Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta! Cele mai calitative servicii la cele mai bune conditii sunt la dispozitia dumneavoastra! Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Curățarea rezervorului de combustibil 1Curățarea rezervorului de combustibil 2Curățarea rezervorului de combustibil 3Curățarea rezervorului de combustibil 4Curățarea rezervorului de combustibil 5Curățarea rezervorului de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre