• RU
 • Curățarea radiatorului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Problemele cu radiatorul nu uimesc un sofer cu experienta, la fel precum si problemele cu restul componentelor unui automobil. Radiatorul este un element ce are grija de mentinerea temperaturii motorului, avand grija ca acesta sa nu se supraincalzeasca. Cu timpul, radiatorul se infunda cu praf, noroi si alte impuritati, ceea ce il impiedica sa-si exercite pe deplin functia. In asa situatii, pentru a preveni consecinte nedorite, se face o curatare radiator auto.

  Cum sa inteleg ca a venit timpul pentru curatarea radiatorului auto?

  Pentru a va da seama daca radiatorul s-a infundat, va aducem la cunostinta urmatoarele semne:

  1. - ventilatorul se porneste prea des;
  2. - motorul se incalzeste prea rapid;
  3. - scurgeri ale lichidului de racire;
  4. - este rece partea de jos a radiatorului, partea de sus - fierbinte;
  5. - salonul este slab incalzit.

  Adresarea la service nu ar trebui sa intarzie la aparitia unor astfel de semnale. Acolo radiatorul va fi curatat cu apa la presiune inalta, aburi sau solutii speciale (curatare radiator auto cu detartrant). In orice caz efectul va fi nemaipomenit, fiti siguri de acest fapt! Pretul pentru curatare radiatoare va incepe de la 500 lei.

  Curatare radiator in Chisinau

  Doresc sa curat radiatorul si caut un service de incredere pentru a face acest lucru? Locul ideal pentru curatat radiator auto este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv curatare radiator auto exterior: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul pentru curatare radiator incalzire auto. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Curățarea radiatoarelor 1Curățarea radiatoarelor 2Curățarea radiatoarelor 3Curățarea radiatoarelor 4Curățarea radiatoarelor 5Curățarea radiatoarelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre