• RU
 • Curățarea plasticului interior

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Orice sofer tinde sa-si ingrijeasca automobilul, iar curatarea chimica a plasticului din salon nu este o exceptie. Plasticul este supus procesului de murdarire la fel ca si elementele din tapiterie. Si nu are importanta zona, de e tabloul de bord, un maner, totul este supus murdaririi. Deseori putem sa ne atingem cu mainile murdare de elementele din plastic. Acumularea de praf si diverse bacterii este valabila si in cazul elementelor din plastic. Eliminarea acestora fiind scopul de baza! Fiecaruia ii place sa aiba un salon curat si ordonat!

  Cum are loc procedura?

  Desi unii considera ca ar trebui sa se apuce de orice curatare chimica desinestatator, sa stiti ca nu este o idee buna! Nu doar ca nu veti atinge efectul dorit, dar si riscati cu sanatatea, caci nu stiti exact ce solutii chimice trebuie de utilizat. Asadar, adresarea la service este varianta optima! Curatarea chimica a plasticului se axeaza pe cateva actiuni simple, dar importante. Sa vedem impreuna care sunt acestea:

  1. - solutiile chimice sunt aplicate uniform pe suprafete;
  2. - toata suprafata este stearsa cu un burete dur;
  3. - diverse orificii mici sunt prelucrate;
  4. - spuma este stearsa dupa ce si-a facut meseria.

  Costul procedurii incepe de la 904 lei. Nu este un pret atat de mare pentru confortul si sanatatea dumneavoastra!

  Curatarea chimica a plasticului din salonul auto in Chisinau

  Sunteti in cautarea unui centru de deservire auto? Sa stiti ca l-ati gasit! Locul perfect pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Dispunem de utilaj modern;
  4. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau. 

  Mai stati inca pe ganduri? Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Curățarea uscată a plasticului interior 1Curățarea uscată a plasticului interior 2Curățarea uscată a plasticului interior 3Curățarea uscată a plasticului interior 4Curățarea uscată a plasticului interior 5Curățarea uscată a plasticului interior 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre